TICKETS.UA: бронювання готелів для нового покоління українських туристів

Новий сервіс бронювання готелів від TICKETS.UA дозволяє при виборі готелю переглядати відгуки і рейтинги від користувачів TripAdvisor, найбільшого в світі сайту про подорожі.

Український лідер продажу онлайн- тревел послуг TICKETS.UA представив новий сервіс з бронювання готелів. Унікальність послуги полягає в тому, що в неї інтегровані мільйони відгуків і думок від користувачів TripAdvisor по всьому світу.

При виборі готелю користувачеві пропонуються не просто інформація, що формально відповідає його пошуковому запиту (розташування, клас готелю, дата приїзду та від'їзду, тощо). TICKETS.UA при підборі варіантів враховує рейтинг кожного готелю на TripАdvisor і ранжує результати пошуку відповідно з реальним рівнем обслуговування в даному готелі, оціненому мільйонами туристів з усього світу.

Переглядаючи сторінки готелів на TICKETS.UA, користувачі зможуть одночасно ознайомитися з відгуками і рейтингами користувачів TripAdvisor. Після закінчення поїздки клієнти TICKETS.UA отримають e-mail із запрошенням поділитися своїми враженнями про заброньованому на сайті готелі. Зібрані таким чином відгуки будуть розміщуватися, як на TICKETS.UA, так і на TripAdvisor.

Новий сервіс TICKETS.UA призначений в першу чергу для самостійних мандрівників. Відгуки та рейтинги TripAdvisor, розміщені на сайтах компаній-партнерів, щомісяця переглядають більше 500 мільйонів чоловік. Співпраця TripAdvisor і TICKETS.UA допоможе мандрівникам з України легко і швидко планувати і здійснювати яскраві та подорожі.

Сайти TripAdvisor представлені в 41 країні світу на 24 мовах і є одним з найбільш авторитетних сервісів у світовій індустрії подорожей. Фактично, це найбільше у світі спільнота мандрівників з щомісячною відвідуваністю більше 260 млн унікальних користувачів. За даними опитування, проведеного агентством PhocusWright для TripAdvisor в кінці 2013 року, більше половини респондентів по всьому світу не забронюють номер в готелі, поки не ознайомляться з відгуками від інших мандрівників. Враховуючи, що сьогодні на TripAdvisor розміщено більше 150 мільйонів відгуків і думок більш ніж про 4-х мільйонах готелів, ресторанів і визначних пам'яток, це партнерство значно спростить процес бронювання для клієнтів TICKETS.UA.

Реклама:

Головне сьогодні