Їжа, готель, таксі: дорогі та дешеві країни для відпустки. Інфографіка

— 31 березня 2016, 15:52

Так, нинішні ціни справді можуть скоригувати плани. Але якщо знати заздалегідь приблизну вартість житла, проїзду та навіть чашки кави, можна ретельно продумати кожен день відпочинку, і вкластися у наявний бюджет.

Туристичний портал Hoppa склав перелік найдешевших і найдорожчих країн для мандрівок, орієнтуючись на важливі для туристів показники: вартість таксі та оренди номера у готелі, найбільш вживаної їжі та напоїв.

Автори рейтингу порівняли вартість пінти пива, чашки кави, обіду на двох, пляшки вина, готельного номера на 1 ніч та вартість проїзду у таксі на відстань 3 км.

З'ясувалося, що Дубай є найдорожчим напрямком: набір послуг і товарів, який оцінювали у рейтингу, коштував 278,92 фунти чи 10,5 тисяч грн. Будапешт, навпаки, визнали дешевим: вартість пакету мандрівника: 40,34 фунтів чи приблизно 1500 грн.

Для збільшення натисніть на фото. Рейтинг найдорожчих і найдешевших міст. Інфографіка www.hoppa.com
Для збільшення натисніть на фото. Вартість послуг служб таксі. Інфографіка www.hoppa.com

Нью-Йорк також опинився серед найдорожчих міст для обіду чи вечері на двох: середня вартість страв тут становить £54,93 чи приблизно 2080 грн.

Авторів блогу здивувало, що Ботсвана опинилася на другому місці за вартістю готельного номера, але водночас поїздка на таксі тут коштує £0,73 за 3 км чи 27,7 грн.

Для збільшення натисніть на фото. Вартість їжі та напоїв. Інфографіка www.hoppa.com

Турецька Анталія і Канарські острови (Гран Канарія) за усіма позиціями були визнані найбільш демократичними туристичними напрямками.Авторів блогу здивувало, що Ботсвана опинилася на другому місці за вартістю готельного номера, але водночас поїздка на таксі тут коштує £0,73 за 3 км чи 27,7 грн.

Для збільшення натисніть на фото. Дорогі і дешеві готелі. Інфографіка www.hoppa.com
Реклама:

Головне сьогодні