Пара кинула роботу мрії з доходом у 50 тисяч фунтів і бачить світ

— 18 квітня 2016, 16:12

Британці 24-річна Шарлотта Бейлі та 25-річний Чарлі Уайт покинули роботу, яка давала їм дохід у 50 тисяч фунтів стерлінгів на рік, і вирушили в дорогу, пише The Daily Mail.

Шарлотта раніше працювала стюардесою, а Чарлі – менеджером з нерухомості. Вони познайомились у 2010 році у перший день навчання в Nottingham Trent University.

Молода пара звільнитися з роботи своєї мрії, щоб жити "на рюкзаках" і подорожувати по світу

"Ми були на сьомому небі, коли отримали роботу нашої мрії у Лондоні. Проте, після року такої роботи і життя у дорогій квартирі, ми зрозуміли, що хочемо від життя більше, ніж просто високооплачувану посаду", – розповідає Уайт.

Одного вечора після роботи хлопець і дівчина вирішили, що прийшов час робити те, що хочеться. Вони зателефонували батькам Шарлотти і попросилися пожити з ними у її рідному місті, щоб заощадити гроші на подорож.

"Хочемо від життя більше, ніж просто високооплачувану посаду", - кажуть хлопець і дівчина

"На щастя, вони були дуже прихильні і приїхавши з Лондона нам вдалося знайти на двох дев'ять робіт", – розповів хлопець.

Щоб підзаробити пара працювала, зокрема, у барі, роздавала листівки та проводила опитування для дослідження ринку.

Шарлотта і Чарлі встигли побувати в Індії, на Балі, у Сінгапурі, Таїланді, Майамі, Аргентині, Перу

"Хоча іноді нам доводилося працювати в дві зміни та дуже мало спати, але ми знали кінцеву мету", – зазначає Чарлі.

Так пара заощаджувала дев'ять місяців і зараз на відкладені 24 тисячі фунтів стерлінгів подорожує вже чотири місяці.

Пара заощаджувала дев'ять місяців і зараз подорожує вже чотири місяці

Шарлотта і Чарлі встигли побувати в Індії, на Балі, у Сінгапурі, Таїланді, Майамі, Аргентині, Перу.

На шостому тижні подорожі пара здійснила найвищий стрибок на тарзанці з вершини вежі Макао.

"Це було на День Святого Валентина. Це було найстрашніше, але найкраще, що ми коли-небудь робили", – розповідає дівчина.

На День Святого Валентина пара здійснила найвищий стрибок на тарзанці з вершини вежі Макао

"На свої 20 днів відпустки ми завжди виїжджали за кордон, але цього було недостатньо. Маємо величезне бажання подорожувати, поки молоді", – пояснює Шарлотта.

Подружжя веде блог про подорожі під назвою Wanderlovers і намагається надихнути інших молодих людей зробити рішучий крок і подорожувати по світу.

Подружжя веде блог про подорожі під назвою Wanderlovers і наразі живе у Китаї
Пара написала список своїх тревел-мрій

Наразі пара живе у Шеньчжені, на півдні Китаю, де влаштувалася викладати англійську мову в експериментальній мовній школі.

"До сих пір ми зупинялися в основному в хостелах, щоб заощадити наші гроші, а тепер у нас є робочі місця, і в кінцевому підсумку ми поїдемо з цієї країни з більшою сумою, ніж приїхали", – розповідає пара, пояснюючи, що нинішнє їхнє житло фінансується школою.

Далі Шарлотта і Чарлі планують поїхати на все літо на Балі і там досягти необхідної кваліфікації, щоб потім стати інструкторами з підводного плавання у Таїланді.

Далі Шарлотта і Чарлі планують поїхати на все літо на Балі

"Існує так багато способів заробити гроші під час подорожі, і я сподіваюся, що наша історія показує, що вам не потрібно бути багатим, щоб побачити світ", – зазначає хлопець.

[L]Подружжя зізнається, що їм не вистачає рідних і відчуття дому, але поки насолоджується простим життям і не встановлює будь-яких термінів щодо закінчення своїх пригод.

"Під час роботи у Лондоні нас поглинало бажання мати найкращі гаджети. Але насправді нам не потрібні кращі телефони або великі телевізори, ми високо оцінуємо такі речі у житті, як захід сонця", – уточнюють Шарлотта і Чарлі.

Реклама:

Головне сьогодні