Тест

Вільний, як вітер: австралієць покинув роботу заради подорожі з котом. Фото-Відео

У цьому переконаний австралієць Річард Іст та врятована ним кішка Віллоу. Хлопець покинув роботу у великій корпорації і змінив її на комфортне існування у дорозі.

"Я не був щасливим на роботі. Я пропрацював там 10 років, і мені потрібні були зміни. Але мені було недостатньо поїхати ген за моря на півроку, а потім повернутися на схожу роботу, де була б така сама ситуація. Тому я придбав мікроавтобус, щоб зміни у житті були тривалішими", — розповів Річард Mashable Австралія.

Willow and I having a chat as the sun sets.

Світлину опубліковано користувачем Rich & Willow (@vancatmeow) Кві 9, 2016 о 12:46 PDT

Slow blinks to all of you

Світлину опубліковано користувачем Rich & Willow (@vancatmeow) Тра 16, 2016 о 11:40 PDT

Хлопець продав будинок у Тасманії і мешкав у мікроавтобусі, доки у травні минулого року не поїхав у подорож країною. "Життя на колесах" подобається і кішці, і господарю.

Це чудово, бо ми можемо розважатися, де нам заманеться, і якщо навколо безпечно, я відпускаю Віллоу, щоб вона досліджувала територію. Потім вона повертається і вилазить на дах трейлера, щоб подрімати.

Вона знає, що авто — її дім, єдине, що змінюється — це наше подвір'я, сміється Річард.

Дивний дует записує хроніку своїх подорожей в Instagram, Facebook та YouTube під іменем VanCatMeow. Хлопець каже, що їхній щоденник має тішити людей.

"Я не хочу заробляти на цьому гроші. Я лише бачу, що людям так подобається наші фото, і тому хочу лишити усе, як є. Наше авто — місце, де люди можуть забути про увесь щоденний бруд, який їм намагаються продати під іменем "життя". Я ж намагаюся зробити щось хороше засобами соцмедіа", — розповів мрійник.

Річард та Віллоу дорогою зустрічали багато мандрівників, схожих на них.

Цікаво, що хлопець не хоче нічого змінювати, навіть коли подорож завершиться: "Хіба куплю собі для автобуса нові простирадла і теплий жилет".