Бразилія вітає туристів: "Ласкаво просимо до пекла". Фото

— 29 червня 2016, 14:52

Служби порятунку Ріо-де-Жанейро тривалий час не отримують зарплатні й працюють у непристосованих умовах. Поліцейські стверджують, що не мають навіть бензину, щоб заправити службові авто.

Оснащення для контролю потоку пасажирів в аеропорті – несправне. Відтак 500 000 туристів, які приїдуть на змагання у перший день, не будуть у безпеці.

Більшість полісменів скаржиться на недотримання елементарних гігієнічних норм, пише The Independent.

"На патрульних пунктах не вистачає паперу й чорнил для принтерів, вже не кажучи про те, що ніхто не приходить прибирати станції. У нас немає води, а отже й туалети не працюють, – розповідає офіцер елітної патрульної роти Андре. – Люди самі приносять нам туалетний папір".

Фото Airstrike/Imgur

Крім того, Бразилія не готова приймати спортивні змагання через загрозу розповсюдження вірусу Зіка.

Прямо на виїзді з аеропорту Ріо-де-Жанейро наразі видніється напис: "Ласкаво просимо, у нас немає лікарень".

Адміністрація Ріо оголосила надзвичайний стан через вірус Зіка ще на початку червня. Тимчасове правління очікує додаткового федерального фінансування у розмірі 2,9 мільярдів бразильських реалів (657 мільйонів фунтів стерлінгів) на подолання загрози вірусу.

"Я налаштований оптимістично з приводу змагань, але не можу приховувати реальну ситуацію,– розповідає представниктимчасового правліня країни Франциско Дорнельс. – Якщо нічого не зміниться, Олімпійські ігри стануть провалом".

Літні Олімпійські ігри 2016 року стартуватимуть у Ріо-де-Жанейро 5 серпня.

Реклама:

Головне сьогодні