Кухар вуличної ятки із Сінгапуру вперше отримав зірку Мішлена

— 2 серпня 2016, 11:54

Ятка вуличної їжі Чан Хон Мена називається "Hong Kong Soya Sauce Chicken Rice and Noodle".

Кухар готує страви із курки у соєвому соусі й лапшу.

Чан Хон Мен керує кухнею уже протягом 35 років. Щоранку ще до відкриття біля ятки збирається довжелезна черга.

Чоловік родом із Малайзії, де виріс у родині фермерів. Він змушений був покинути школу у 15 років, щоб допомагати батькам.

У липні 2016 року Чан Хон Мен отримав зірку Мішлена.

"Для мене це було так неочікувано! Я запитав тоді: ви жартуєте? – розповідає шеф.

"30 років тому, коли я тільки починав свою кулінарну справу, один авторитетний шеф-кухар сказав мені: "Найбільше, чого ти можеш досягти – потрапити у гід Мішлена". Тоді я навіть на мить не міг уявити, що це стане частиною мого життя".

Реклама:

Головне сьогодні