Український журналіст вирушив у навколосвітню подорож зі $100 у кишені

— 7 жовтня 2016, 10:20

Про це він розповів на своїй Facebook-сторінці напередодні.

"ЖЕСТЯК!!! Оце так попридумував! Їхати в НАВКОЛОСВІТНЮ подорож! Сам, автостопом! Ще три тижні тому мене від цієї думки било током і переповнювало адреналіном. Але як погруз в організаційних моментах, то куражу й каплі не лишилось. Лиш страх, а місцями - паніка. Куди я їду? Навіщо? Що я там робитиму?", – написав Єзельський.

Журналіст має лише 100 доларів, а маршрут запланував у 41 країну.

Першим пунктом призначення для Леоніда стане Білорусь. Далі попрямує далі у Росію, Грузію, Азербайджан, Вірменію, Туреччину, Іран. Про свої пригоди він планує розповідати у соцмережах, а також вести відеоблог.

"Підтримайте в мені це божевілля! І на тому буду всім дуже вдячний! Да прибуде зі мною сила!" – говорить він.

Крім сотні доларів, Леонід прихопив із собою саксофон. Грою на вулицях він планує заробляти в дорозі, йдеться на Gazeta.ua.

До мандрівки Єзерський готувався більш ніж три тижні. На оформлення документів, купівлю спорядження витратив приблизно тисячу доларів.

"У майже 30 років зізнався собі, що ні успішної кар'єри, ні власного житла, ні сім'ї не маю. Від зарплати до зарплати, безкінечний ряд зйомних квартир. З дівчатами теж не складалося. Усі хочуть успішного чоловіка. Я ж із легкою душею за вечерю в ресторані не міг заплатити. Коли сім років тому переїхав до Києва, не так усе уявляв", – поділився він.

Найбільше чоловіка інтригує грузинська гостинність. Він хоче спробувати пожити в китайському храмі, вивчати східні бойові мистецтва, духовно розвиватися.

Реклама:

Головне сьогодні