"Що ми тільки не пережили!" Українець із ДЦП здійснив мрію і доїхав до Лісабона

— 23 листопада 2016, 10:17

Українець Іван Маслюк, який народився з ДЦП та самостійно не ходить, здійснив мрію та дібрався на триколісному велосипеді до Лісабона.

За 100 днів він самотужки подолав 5000 км та перетнув 12 країн Європи (Україна, Польща, Чехія, Німеччина, Австрія, Ліхтенштейн, Швейцарія, Італія, Монако, Франція, Іспанія, Португалія).

Троє друзів допомогли Іванові побачити океан і надихнути сотні людей з обмеженими можливостями на здійснення своїх мрій.

"Ми падали, часами залишались без копійки, інколи плакали (навіть хлопці плачуть)), інколи ночували просто неба і їли те, що були всилі приготувати після 100км/день. Що ми тільки не пережили! Хорошого, доброго, світлого, дружнього!", – написали хлопці на сторінці проекту On 3 wheels у соціальній мережі Facebook.

Троє друзів допомогли Іванові побачити океан

Під час поїздки хлопці відвідували будинки людей з обмеженими фізичними можливостями у різних країнах та розповідали їм свою історію.

8 грудня хлопці прилетять до України, а потім планують продовжувати мандри.

"Наша команда планує започаткувати Всесвітній рух допомоги людям з особливими потребами, які мріють подорожувати. Ми вже маємо плани на наступний тур, і після короткої паузи візьмемось за роботу над цим проектом", – розповів один із координаторів проекту Сашко Луцик "Україні молодій".

Хлопці надихнути сотні людей з обмеженими можливостями на здійснення своїх мрій

Реклама:

Головне сьогодні