Плани на літо змінилися — реєструємося на безкоштовну поїздку в Ізраїль

PROMOTED

Ймовірно за 10 днів не можна змінити ціле життя, але однозначно можна поглянути на світ по-новому. Це дуже незвично: бути в деяких місцях вперше і відчувати, як ніби ти жив тут тисячу років! Це дуже чудово: так багато спробувати вперше лише за 10 днів!

Десятиденна поїздка до Ізраїлю в рамках проекту "Тагліт" — це подорож і по єврейській історії, і по сучасному Ізраїлю.

Проект не ставить собі за мету репатріацію єврейського населення, але дає можливість молодим євреям, які живуть поза Ізраїлем, тісніше долучитися до своєї культури і традицій. Основні умови участі: вік від 18 до 26 років і наявність єврейського коріння (досить, щоб твої бабуся чи дідусь були євреями), а всі витрати бере на себе ізраїльський уряд і філантропи.


Все це відбувається від першої особи — учасникам надається можливість провести Шабат, відчути його вплив на ізраїльський тиждень. Вони зрозуміють, що соціальна справедливість — це питання національного масштабу і державної ваги.

В останні роки учасники можуть вибрати програму за інтересами:Вже 17 років учасників програми відправляють в Ізраїль два рази на рік — влітку і взимку. Наступна подорож пройде цього літа. Зареєструватися можна за посиланням.

  • Тагліт для лікарів— орієнтована на професійну діяльність молодих лікарів і студентів медичних вузів;
  • ТаглітStart-UP— для молодих фахівців в галузі IT, точних наук, управління та бізнесу;
  • ТаглітExtreme— ідеальна для спортсменів і любителів активного способу життя;
  • ТаглітArtMix— в таку поїздку варто відправитися всім, хто цікавиться мистецтвом.

Один з чисельних позитивних відгуків учасників проекту:

Ізраїль — це місце, де я змогла перебувати ТУТ і ЗАРАЗ! Де я змогла бути сама собою, говорити про свої почуття, бути щирою, радіти кожною хвилиною нового дня не дивлячись ні на що, і не згадуючи ні про які буденні проблеми. Ці 10 днів навчили мене знову вірити в казку, в себе, в життя, в людей... Ізраїль — країна контрастів, але я без зайвих ілюзій вважаю, що яскравих відтінків в ній набагато більше... Я дуже вдячна організаторам цієї поїздки за прекрасний шанс побачити, почути, відчути, зрозуміти те, про що раніше і не здогадувалася, не замислювалася! Я придбала велику кількість дійсно прекрасних друзів!


Цікавить більше інформації — шукайте хештег #Таглит в соціальних мережах та знаходьте тисячі усміхнених молодих обличь і незвичайні ізраїльські краєвиди та безліч іншого надихаючого контенту.

Якщо вже вирішили, не чекайте — заповнюйте анкету, та вперед за новими враженнями!

Реклама:

Головне сьогодні