МАУ влаштовує грандіозний розпродаж квитків за лоукост ціною

11 червня, у перший день безвізу, МАУ проведе святковий розпродаж 30 тисяч квитків на європейські напрямки за лоукост цінами від 763 гривень в одну сторону. Вилетіти й повернутися необхідно до кінця червня. Терміново покладіть гроші на карту, зніміть ліміт на інтернет платежі, випросіть кілька днів відпустки, підбийте під авантюру рідних та друзів, оберіть напрямок і ... чекайте в засідці. Полювання на лоукост квитки ось-ось розпочнеться!

Не встигли оформити біометричний паспорт?

Не страшно. Адже лоукост ціни – це не разова акція українського перевізника, а "стаціонарна" пропозиція в рамках програми раннього бронювання. Отже, шукати квиточки за ціною вечері в ресторані, контрамарки на концерт або, скажімо, купейного місця у фірмовому поїзді, необхідно вже зараз. У вас одразу ж виникло багато питань, вірно? Ми відповімо на кожне з них. Полетіли!

Про які суми йдеться?

Готові? Від 9 доларів на внутрішні та 21 долара на міжнародні рейси. І це квитки в одну сторону на будь-який власний регулярний рейс МАУ за винятком далекомагістральних напрямків. Визначити ці "власні регулярні" можна за номером рейсу: він повинен мати позначку PS та тризначний номер. Наприклад, PS101. Причому до зазначеної вартості лоукост квитків вже включено всі податки й збори. Передбачено також перевезення ручної поклажі. А ось за всі інші послуги, як-то вибір місця в салоні, перевезення багажу і бортове харчування, потрібно заплатити додатково. Якщо, звичайно, ці сервіси вам необхідні.

Вріз: вартість квитка round-trip вдвічі перевищує ціну one-way. Що логічно.

За скільки днів до вильоту купувати?

Придбати супер дешеві квитки можна максимум за 12 й мінімум за 6 місяців до вильоту. В авіакомпанії розділили глибину бронювання на три періоди – за 10, 8 та 6 місяців до подорожі. Чим ближче до дати "ікс", тим дорожче.

Як визначити ціну квитка?

Все дуже просто. Обираємо період попереднього бронювання й визначаємося з напрямком. Від того, наскільки довгий рейс, залежить рівень вартості квитка. Рознарядка виглядає наступним чином:

Зона 0: рейси по Україні

Зона 1 (рейси до 2-х годин): Латвія, Литва, Білорусь, Молдова, Польща, Чехія, Угорщина, Австрія, Німеччина, Фінляндія, Швеція, Туреччина та Грузія

Зона 2 (рейси до 3-х годин): Великобританія, Швейцарія, Нідерланди, Бельгія, Італія, Греція, Кіпр, Вірменія та Азербайджан

Зона 3 (рейси понад 3-и години): Ізраїль, Іспанія, Франція, Іран, Казахстан та ОАЕ.

Бронювання:

За 10 місяців: Зона 0 - 9 USD, Зона 1 - 21 USD, Зона 2 - 31 USD; Зона 3 - 41 USD.

За 8 місяців: Зона 0 - 19 USD, Зона 1 - 29 USD, Зона 2 - 39 USD; Зона 3 - 49 USD.

За 6 місяців: Зона 0 - 29 USD, Зона 1 - 49 USD, Зона 2 - 59 USD; Зона 3 - 69 USD.

Як бачимо, ціни, зафіксовані в іноземній валюті. Фактична сума в гривні визначається за курсом Нацбанку на день оплати квитка.

Де роздобути це щастя?

Лоукост ціни "водяться" виключно на сайті МАУ www.flyuia.com. Відповідно, заповнюєте форму й отримуєте бронювання свого квитка. Але пам’ятайте, що оплатити його необхідно одразу – кредитною карткою онлайн. Ще не освоїли придбання квитків через інтернет? Тоді телефонуйте до контактного центру або йдіть до однієї з кас. Там вам теж оформлять лоукост перевезення, але візьмуть фіксований збір в розмірі 18 доларів.

А "підводні камені" або умови тарифу?

Є, як і в будь-якої іншої пропозиції будь-якої іншої авіакомпанії світу. Їх, до речі, не так вже й багато. Але знати та враховувати їх необхідно, якщо хочете літати за супер-низькою ціною. Ось вони:

1. Лоукост квитки не підлягають поверненню, тобто вартість не відшкодовується за жодних умов – захворів, передумав, змінив плани, навіть неотримання візи вже не спрацює;

2. Можливість внесення змін не передбачена, тобто після того, як кнопка "оплатити" натиснута, жодні корективи в бронювання внести не вийде, тож уважно звіряйте особисті дані з паспортом, двічі перевіряйте правильність дат подорожі тощо;

3. Існує кілька періодів black-out, тобто таких, коли лоукост-ціни не працюють – це традиційні піки перельотів: шкільні канікули, новорічні та травневі свята, великодній уїк-енд;

4. Милі Panorama Club не нараховуються, тобто жодних бонусів за подорожі не отримаєте, що не дуже-то й важливо з огляду на вартість квитка;

5. Знижки на квитки для немовлят та дітей не діють, тобто незалежно від віку дитини оплатити доведеться повну лоукост вартість квитка.

Ось, мабуть, і все.

Пакуємо валізи! Головне – встигнути прикупити кілька лоукост квитків, поки їх не розібрали більш активні й завбачливі.

Реклама:

Головне сьогодні