"Спакувати" життя: як родина з 4 дітьми подорожує Америкою на шкільному автобусі

— 26 березня 2018, 12:13

Вони придбали шкільний автобус, "спакували" своє життя, та вирушили у подорож зі своїми дітьми.

Фото: MEDIADRUMWORLD

33-річна Деббі Майєс з Вігану, що у Великій Британії, зі своїм 45-річним чоловіком Габріелем з Англетону, що у штаті Техас, одружилися 12 років тому.

У них четверо дітей, будинок, площею 464 квадратних метрів, та роботи, на яких вони могли затримуватися до ранку.

"Обидва з нас були нещасними та заплутаними. Ми розуміли, що маємо змінити все у нашому житті", – розповідає Майєс Metro.

Одного дня вона побачила у Facebook відео про експедиційне щастя та одразу ж зрозуміла, як вони з чоловіком змінять своє життя.

Пара вирішила придбати класичний американський шкільний автобус за 38 тисяч доларів та вирушити у подорож.

Спочатку Габріель був налаштований трохи скептично, але обидва знали, що мають відправитися у Каліфорнію, і це було б ідеальним варіантом знову об'єднати сім'ю.

Перш ніж розпочати пригоди, подружжю потрібно було зробити із автобуса справжній дім. На це вони витратили півроку: розібрали сидіння, пофарбували автобус у білий колір, зробили кухню, затишну вітальню і спальні.

Поки що сім'я на своєму автобусі проїхала майже 5 тисяч кілометрів через Теннессі, Арканзас, Оклахому, Канзас, Колорадо, Вайомінг, штат Юта та Невада, і закінчила свою подорож у Каліфорнії.

Деббі запевняє, що автобусне життя згуртувало родину.

"Найкраще у цьому всьому те, наскільки ми стали ближче одне до одного, – пояснює вона.

Ми звикли, що кожен проводить свій час в окремих кімнатах будинку. Зараз діти читають один одному книжки, лягаючи спати, їздять на велосипедах, ми збираємося разом і дивимося фільми".

Як каже жінка, жити разом у такому крихітному просторі може бути нелегко. Але тепер у них з'явилося багато можливостей спілкуватися та бути на одній хвилі.

"Це повністю змінило нас. Жити стало набагато легше. Матеріальні речі стали не такими важливими для нас. Ми проводимо більше часу на повітрі або просто розважаємося", – каже вона.

Поки сім'я насолоджувалася своїм часом на дорозі, вона закохалася в Північну Каліфорнію і планує оселитися там.

Тим не менш, Деббі вже планує літні поїздки на автобусі на Аляску чи в Мексику.

"Ми хочемо завжди мати такий автобус, щоб подорожувати разом із сім'єю. Діти вже сперечаються про те, хто буде мати автобус, коли вони подорослішають", – розповідає вона.

[L]Майєс переконана, що не потрібно витрачати час, турбуючись про те, що думають інші люди. На її думку, людей не має зупиняти навіть добре сплановане майбутнє.

"Ми отримуємо стільки електронних листів від людей, які не задоволені своїм життям, і хочуть зробити щось подібне, але завжди АЛЕ (АЛЕ добре оплачувана робота, яку вони не можуть залишити, АЛЕ сім'я, яка не погоджується, тощо)", – ділиться жінка.

Іноді просто треба мінімалізувати те, що вже є, і не жити своїми цілями.

Реклама:

Головне сьогодні