Проект "Платформа.Свідомо: "Здоровий досвід"

Що це за проект?

Ми віримо в те, що в Україні живуть талановиті та відкриті люди. Їх прагнення і талант рухають країну вперед. Ми прагнемо передати їх мрії, ідеї та знання вам. Щоб тих, хто щиро прагне розвивати Україну, ставало дедалі більше.

Ми запрошуємо виступити тих, хто досяг успіху, тих, хто має ідею і рухається до її втілення, тих хто своєю роботою подає приклад і надихає на звершення, тих, хто має глобальне бачення процесів і проблем.

Платформа - це науковці, вчителі, бізнесмени, менеджери, люди мистецтва, філософи, журналісти, екологи, лікарі та громадські діячі.

Хто виступатиме?

Професійний борець з тютюнопалінням Костянтин Красовський розкаже "Як впливати на здоров'я людей"

Хірург і науковець Юрій Фурманов відкриє завісу над темою "Експериментальна хірургія"

Консультант з управління Мирослав Когут поділиться досвідом та підкаже "Головний виклик і кроки реформування системи охорони здоров'я"

Хто ці люди?

Костянтин Красовський - завідувач відділом контролю над тютюном Українського інституту стратегічних досліджень Міністерства охорони здоров'я України. 20 років займається дослідженнями проблем, пов'язаних з вживанням алкоголю, тютюну та наркотиків. Працював науковим консультантом у відділі алкоголю, тютюну та наркотиків Європейського Регіонального бюро Всесвітньої організації охорони здоров'я в Копенгагені, директором Інформаційного центру з проблем алкоголю та наркотиків (ІЦПАН), був співробітником програми контролю за тютюном Бюро ВООЗ в Україні. У 2000-2007 роках - координатор Коаліції громадських організацій "За вільну від тютюнового диму Україну". Автор 75 наукових робіт з проблем тютюну, алкоголю та наркотиків. Член Національної Ради з питань охорони здоров'я при Президенті України.

Юрій Фурманов - керівник відділу експериментальної хірургії національного Інституту хірургії та трансплантології імені Шалімова, заслужений діяч науки и техніки України, лауреат Державної премії України в області науки і техніки, професор, доктор медичних наук. До 1971 року працював в Інституті туберкульозно-грудної хірургії. Першим здійснив пересадку легені від собаки до собаки. У 1973 році створює експериментальний відділ у Інституті клінічної експериментальної хірургії. 11 років був деканом медико-інженерного факультету міжнародного Соломонова університету. Один з авторів методу електрозварювання живих тканин тіла, розробників гіпертермічного методу хірургії. Публіцист, письменник, автор 5 книг прози.

Мирослав Когут - дипломований консультант з питань менеджменту (Канада), дипломований керівник з питань охорони здоров'я (Канада, США), та член Королівського інституту зв'язків із громадськістю (MCIPR) у Великобританії. Надавав консультації компаніям, закладам охорони здоров'я та вищої освіти, і урядам у сімнадцяти країнах. До його клієнтів належать Світовий Банк, Aga Khan Foundation, Міжнародна організація міграції, CIDA, USAID, Всесвітня організація охорони здоров'я, Sony Pictures Studios, Stentor, Ванкуверський виставковий центр та інші.

До 2001 року керував відділом охорони здоров'я та вищої освіти у відомій канадській консалтинговій компанії (RMC Resources Management Consulting Ltd), був старшим керівником при Мiнiстерствi охорони здоров'я (Альберта, Канада), де вiдповiдав за розробку урядової полiтики, розмiщення iнвестицiй та проектування закладiв охорони здоров'я, та викладав у двох коледжах. Має ступiнь бакалавра природничих наук (фiзика), унiверситет Альберти (1966), ступiнь магiстра природничих наук (теоретична фiзика), унiверситет Торонто (1967), прослухав докторський курс iз теоретичної фiзики Унiверситету Торонто, Канада, та магiстерський курс з адмiнiстрування послуг охорони здоров'я Унiверситету Альберти, Канада. Запрошений професор і Академічний координатор міжнародного стажування, MBA програма "Сучасний менеджмент в охороні здоров'я" у Міжнародному інституті менеджменту, та Академічний керівник Великобританських програм CIPR - Зв'язки із громадкістю у Міжнародному інституті бізнесу.

Як взяти участь?

Вхід вільний. Реєстрація обов'язкова. Всі бажаючі можуть зареєструватися на сайті проекту: http://platforma.svidomo.org/.

Як ми це робимо?

Ми організовуємо відкриті лекції з цими людьми, та поширюємо відео в інтернеті та медіа. Наші лекції - це не офіційні круглі столи та засідання. Вони мають захоплювати і створювати однодумців. В неформальному спілкуванні, у дружній атмосфері ми намагаємось разом зрозуміти, куди рухається світ та Україна.

Проект відбуватиметься у Культурно-мистецькому центрі НаУКМА (вул. Іллінська, 9, 2 поверх).

Реклама:

Головне сьогодні