Олег Скрипка та Тетяна Міронова запрошують на "Шляхетні вечорниці"

Ініціатори та організатори: галеристка Тетяна Міронова та музикант Олег Скрипка. "Шляхетні вечорниці" на цей раз являють собою арт-салон в дусі "музичних віталень" знаменитого українського композитора Миколи Лисенка.

Тож, згадуються часи початку 20-го століття. В гості до маестро Лисенка тоді заходили Марія Заньковецька, Леся Українка, Панас Саксаганський і Федір Шаляпін. Це був золотий час для становлення української культури. На сучасний вечір 16 квітня за традицією завітають представники культурної, політичної, дипломатичної та бізнес еліт України.

Об'єднує гостей спільна ідея відродження меценатства, популяризація високого українського мистецтва. Основою події стане благодійний аукціон унікальної арт-колекції художниці Оксани Мась "Фламенко" від MironovaGallery, задача якого зібрати кошти для допомоги київському музею Видатних діячів української культури.

Музей знаходиться на вул. Саксаганського, 97 та об'єднує будинки Микола Лисенка, Лесі Українки, Михайла Старицького та Панаса Саксаганського. Наразі будівля потребує термінового ремонту.

На аукціоні буде представлено 10 лотів. Техніка: туш на папері. Біле та чорне. На кожній картині художниці значиться її автограф та пам'ятний напис про лімітованість та ексклюзивність серії.

"Фламенко" - це експресія, пристрасть, грація. Чорні спідниці на сонячно-білому фоні, а також насичене вино, розлите на білу скатертину, - такий мікс створила Мась. Вести торги буде професійний аукціоніст Олександр Крилов.

Крім того, гості на вечорницях почують українську та європейську класичну музику під акомпанемент роялю C.Bechtein, а також яскраву ексклюзивну музичну програму від Олега Скрипки "Український романс", а по завершенню вечора будуть брати майстер-клас вальсу відомого хореографа Олексія Литвинова від Release Dance Complex.

На публіку чекають приємні сюрпризи від партнерів заходу. Надихає на красу spa-салон "Royal Beauty Club". На український раут зможуть потрапити тільки обрані, однак всі бажаючі незабаром побачать телеверсію події на телеканалі CITI.

Вбрання - вишукана класика. Довгі сукні для пані, смокінги для панів. Можливі національні елементи.

Варто відзначити, що це вже третій раут в рамках національного культурно-просвітницького проекту "Шляхетні вечорниці". Відомо, що в Україні, як і у всій Європі, шляхетні зібрання організовувалися, починаючи з XVI-XVII cт.

Реклама:

Головне сьогодні