Виступ музично-літературного проекту "Оркестр Бобовата"

Руський клуб "Культ Ра" запрошує вас на виступ музично-літературного проекту "Оркестр Бобовата". Учасники колективу представлять свій поетичний доробок й авторську пісню Богдана Ославського. У рамках заходу буде презентовано книжку Василя Карп’юка "Мотлох".

Музично-літературний проект "Оркестр Бобовата" виник у кінці 2009-го року в молодіжному мистецькому середовищі Івано-Франківська. На сьогодні основним своїм здобутком учасники гурту вважають перемогу на відбірному етапі фестивалю "Червона Рута" у жанрі "Інша музика", завдяки чому вибороли путівку до участі у фінальній частині фестивалю, яка відбудеться влітку цього року в Києві.

Жанр, у якому працюють музиканти, дещо незвичний і новаторський – інтелектуальний етно-глюк. Інтелектуальність полягає в тому, що у творенні музичних композицій "Оркестр Бобовата" використовує тексти відомих поетів (Василя Голобородька, Ярослава Павуляка, Тараса Григорчука, Богдани Матіяш та ін.), а також власні. Про етніку говорить використання таких інструментів, як сопілка, скрипка, дримба, бубон та ін. А глюк – це своєрідний жарт, який, так би мовити, виправдовує діяльність колективу.

Хід дії спрямовуватиме поетка Юлія Скорода, яка, окрім того, додасть пікантності ще й своїм поетичним словом, не позбавленим ліричності та інтимності.

Місце:
Руський клуб "Культ Ра"

ВІДЕО ДНЯ

Лектори:
Скорода Юлія

Вартість:
Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні