Презентація документального фільму «Вибір за нами»

3 червня у Палаці культури КПІ відбудеться презентація документального фільму «Вибір за нами». Одразу після перегляду можна взяти участь в онлайн конференції з всесвітньо відомим футурологом, промисловим дизайнером, інженером, 99-річним засновником Проекту Венера Жаком Фреско.

«Вибір за нами» – це проект нового трьохсерійного документального фільму від Проекту Венера. Фільм виступає як оптимістичний образ майбутнього, в якому наука і технології застосовуються на благо всіх людей планети і навколишнього середовища. Глядач побачить, яким могло б бути майбутнє при ресурсо-орієнтованій економіці, і те, як міг би виглядати перехід до такого типу суспільства.

У своїй професійній діяльності Жак Фреско займався промисловим дизайном і соціальною інженерією. Він став основоположником розділу в науці, що вивчає людський фактор. Жак працював у різних сферах і інженером-конструктором, і винахідником: від біомедичних інновацій до повністю інтегрованих соціальних систем.

Проект Венера є кульмінацією всього життя Жака Фреско. Проект складається з найкращих досягнень науки і технологій, що представляють із себе всеосяжний план переходу до нового суспільства, в основі якого лежить турбота про людей і навколишнього середовища. Це глобальне бачення можливостей людства по відношенню до майбутнього в еру технологічного прогресу. Рух на підтримку проекту налічує десятки тисяч людей по всьому світу.

Зареєструватися.

Вхід вільний.

Презентації Жака Фреско розповідають про справжні причини існуючих проблем і пропонують широкий діапазон конструктивних рішень. Жак Фреско описує, як можна змінити культуру, зробивши акцент на розумному використанні досягнень науки і техніки, щоб підвищити рівень життя людей, піклуючись при цьому про екологію. Його специфічна манера ведення лекцій дозволяє навіть неспеціалістам легко схоплювати суть складних соціальних і технічних інновацій.

Він яскраво і ефектно розповідає про неминучі труднощі перехідного періоду, з якими не може не зіткнутися сучасне суспільство. Аудиторія від початку до кінця уважно стежить за лекцією Жака, намагаючись не втратити ні слова. Щоразу аудиторією його лекції сприймаються з ентузіазмом і схваленням. Разом зі своєю колегою Роксаной Медоуз він спроектував і побудував дослідний комплекс площею 10 гектарів. Цей комплекс призначений для пошуку рішень і підходів до головних проблем, з якими зіткнувся сучасний світ. По всьому світу телевізійні канали та друковані видання поширюють інформацію про проект.

Місце: ЦКМ (ДК) НТУУ "КПІ" (пр-т Перемоги, 37/К7), Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні