Public Science: лекція офтальмохірурга Миколи Сергієнка «Один раз побачити»

Зір є природним даром, який поєднує в собі наслідки генетики, спогадів з дитинства та поведінки. Як поєднання цих факторів роблять внесок у особливості сприйняття реальності та нашого життєвого вибору?

В рамках популярно-наукового лекторію Public Science буде розглянуто найцінніший орган, який дає повноцінне уявлення про світ – зоровий аналізатор, око, – за допомогою якого людина сприймає до 70% інформації. Спогади про красу, яку люди відкривають в природі, споглядання творів мистецтва та здатність читати – розширюють можливості сприйняття світу.

Розглянуть такі питання:- що таке око і як воно працює;- яка анатомія ока;- чому і як люди бачать кольори, форми, розміри та відстані;- що конкретно людина бачить і що залишається прихованим від сприйняття;- в чому парадоксальність кришталика і що таке феномен оптичної акомодації.

Про те, як вийшло так, що людина може дивитися, сприймати зображення і запам'ятовувати його, у своїй класичній лекції розповість Микола Сергієнко, офтальмохірург, Доктор медичних наук, Професор, член-кореспондент Національної Академії Наук України. Людина, винаходи якого увійшли в світову офтальмологічну практику.

Вартість: 120 грн, умови простору включено.

Реєстрація обов’язкова.

Якщо у вас виникли питання, звертайтесь: [email protected], +380 (93) 002 19 53.

Місце: Креативний простір «Часопис» (вул. Льва Толстого, 3), Вартість: 120 грн, Організатори: Public Science

Реклама:

Головне сьогодні