Анджеліна Джолі випередила Дженіфер Аністон

Американські кінодіви звикли конкурувати одна з одною за першість у всіх сферах свого життя. Найвідомішими суперницями Голлівуду по праву вважаються Анджеліна Джолі та Дженіфер Аністон.

І якщо акторське амплуа у цих жінок різне - одна грає красунь, які рятують світ, а інша - романтичних героїнь, то смаки на чоловіків у них однакові. Так, Аністон досі не може пробачити, що Джолі "вкрала" в неї коханого чоловіка - Бреда Пітта.

Таким чином, Анджеліна виграє у "жіночій боротьбі", щонайменше з рахунком 1:0.

Однак тепер на рахунку 34-річної Джолі ще одна перемога над Аністон - фінансова.

Адже, за даними економічного видання Forbes нинішня кохана Бреда Пітта за останні 12 місяців заробила 27 мільйонів доларів. Цієї суми Анджеліні Джолі вистачило, щоб посісти першу сходинку у рейтингу найбагатших актрис світу.

Джолі випереджає Аністон й у коханні. Фото АР

У період з червня 2008-го по червень 2009-го Джолі встигла отримати свої гонорари за участь у бойовику "Особливо небезпечний" та драмі "Підміна".

Наразі ж тривають зйомки нового фільму за участю акторки - гостросюжетний бойовик "Солт". До речі, головну роль у цій картині мав зіграти Том Круз. Однак Анджеліна використала всі свої жіночі та акторські чари й домоглася, щоб сценарій був переписаний саме під неї.

Цього року Джолі вже була названа найвпливовішою знаменитістю за версію того ж таки Forbes. А видання Vanity Fair та People назвали актрису найкрасивішою жінкою року.

На другій сходинці рейтингу найбагатших голлівудських кінодів опинилася Дженіфер Аністон. Екс-коханій Бреда Пітта вдалося заробити всього на два мільйони менше за свою найголовнішу конкурентку - 25 мільйонів.

Немаленьку суму Джен приніс успіх романтичної комедії про стосунки чоловіка, дружини та собаки - "Марлі і я". А зараз актриса вже приступила до зйомок у черговій картині про жінку, яка відчайдушно намагається завагітніти.

Дженіфер й досі шукає чоловіка своєї мрії. Фото АР

До речі, чи найбільшим бажанням 40-річної Аністон є дитина. Акторка, яка так і не оговталася після зради Пітта, дуже хоче мати немовля.

Джен навіть готова виховувати свою дитину самотужки. Адже, незважаючи на всі спроби, з чоловіками у зірки серіалу "Друзі" останнім часом нічого не клеїться.

"Більше за все на світі Дженіфер хоче стати мамою. Вона мріяла мати дитину, ще коли була маленькою дівчинкою, і той факт, що у неї, можливо, не буде партнера, не зупинить її на шляху до реалізації цієї мрії", - розповів журналістам один з друзів Аністон.

Третю позицію посіла відома акторка Меріл Стріп. За минули рік вона додала до свого банківського рахунку 24 мільйони доларів.

Нагадаємо, у 2008-му році у світовий прокат вийшов фільм "Mamma Mia", де Стріп зіграла одну з головних ролей. Участь у романтичній комедії, де зібрані найкращі композиції гурту "АВВА", в черговий раз довела, що Меріл заслужила свої "Оскари".

Меріл Стріп можу зіграти і стерву (як от у "Диявол носить Prado"), так і добру матусю. Фото Reuters

До речі, 60-річна Стріп є рекордсменкою за кількістю номінацій на престижну кінонагороду "Оскар". Так, за всю свою кар'єру кінодіва 15 разів була номінована на здобуття золотої статуетки. Отримати ж "Оскара" їй вдалося двічі.

Меріл Стріп досягла значних висот не лише у кар'єрі, а й в особистому житті. У акторки є четверо дітей та коханий чоловік - скульптор Дон Гаммер. Однак, незважаючи на велику родину, за зізнанням Меріл, вона так і не навчилася добре готувати.

До десятки голлівудських актрис, яким вдалося заробити найбільше грошей за своїх колег потрапила й Сара Джессіка Паркер.

Сара Джессіка паркер вмить стала багатодітною матір'ю. Фото АР

Зірка серіалу "Секс і місто" за минулий рік отримала 23 мільйони доларів й зайняла четверту позицію. Цих коштів має вистачити Паркер, щоб підняти на ноги своїх доньок. Адже нещодавно в акторський родині Сари Джессіки Паркер та Метью Бродеріка з'явилося поповнення - дві донечки-близнючки.

Подружжя дуже хотіло, щоб у їхнього 6-річного сина були братик чи сестричка. Щоправда, Паркер та Бродеріку довелося звернутися до сурогатної матері, бо всі спроби завагітніти виявилися невдалими.

Замикає п'ятірку найбільш заможних актрис 36-річна Камерон Діаз. У період з червня 2008-го по червень 2009-го білявка заробила 20 мільйонів доларів.

Голлівудська красуня, яка нещодавно збиралася заміж, тепер знову самотня. Однак навряд чи Діаз довго проводитиме вечори наодинці.

Камерон Діаз зараз перебуває у пошуку коханого. Фото АР

А поки що, після успіху фільму "Одного разу у Вегасі", Камерон приступила до озвучення Фіони у мультику "Шрек-4".

Цікаво, що жінки-акторки заробили за рік значно менше, ніж їхні колеги-чоловіки. Так, за тими ж даними Forbes Харрісон Форд поклав на свій банківський рахунок 65 мільйонів доларів й посів першу сходинку у рейтингу акторів, які найбільше заробляють.

Що ж стосується списку найбагатших голлівудських актрис, то до п'ятнадцятки також потрапили:

6 місце - Сандра Балок (15 мільйонів доларів)

7 місце - Різ Візерспун (15 мільйонів)

8 місце - Ніколь Кідман (12 мільйонів)

9 місце - Дрю Берімор (12 мільйонів)

10 місце - Рене Зельвегер (10 мільйонів)

11 місце - Кейт Бланшет (8 мільйонів)

12 місце - Енн Хетевей (7 мільйонів)

13 місце - Холлі Бері (7 мільйонів)

14 місце - Скарлетт Йохансон (5,5 мільйонів)

15 місце - Кейт Вінслет (2 мільйони).

Реклама:

Головне сьогодні