Українець зібрав лімузин з холодильників. Фото. Відео

— 6 жовтня 2009, 10:23

38-річний Віталій Даричев з Горлівки орієнтуючись на фото справжнього лімузину перетворив свій старенький "Мерседес" на справжнього красеня.

Тепер посеред невеличкого двору біля звичайного будиночку стоїть білосніжне творіння майстра-самоучки з написом Limousine.

"Колись це був просто старенький "Мерседес-116" сірого кольору, але мені закортіло виїхати на лімузині. Думаю, а чим я гірший за інших? Треба спробувати! Щоправда, я ніколи зварником не працював і болгарку в руках не тримав...", - розповів "Комсомольській правді в Україні" Віталій Даричев.

І от одного ранку, сім років тому, чоловік розпиляв стару автівку й пішов збирати по околицях непотрібні холодильники "Донбасс", які славились міцним корпусом.

"Зараз вже такі не роблять. А там сталь 1,2 мм, як раз як у старого "Мерседеса", - пояснив свій вибір Віталій.

Щоб подовжити корпус майбутнього лімузину на 120 сантиметрів донеччанину знадобилось 4 холодильники.

Окрім цього чоловікові довелось переробити двигун. Адже тепер йому потрібно було зрушувати з місця автівку вагою у більш ніж дві тонни.

Також Віталій Даричев взяв до уваги й не ідеальність вітчизняних доріг - підсилив німецькі амортизатори "Мерседесу" пружинами від "Запорожця".

Тепер саморобний лімузин має довжину 6,20 метри, вагу 2300 кілограми, об'єм двигуна 5 літрів, 306 кінських сил та розганяється до 120 кілометрів на годину.

Єдина проблема, за словами власника диво-авто, - це протискуватися у вузенькі вулички та власний двір.

Реклама:

Головне сьогодні