Софі Лорен перевтілиться у свою матір

— 6 жовтня 2009, 13:48

Легендарна Софі Лорен, яка у вересні відсвяткувала своє 75-річчя, погодилась на зйомки у новому фільмі про своє життя, повідомляє The Daily Mail.

Картина матиме назву "Мій будинок у дзеркалах" ("La Mia Casa Di Е. Piena Specchi") й транслюватиметься на одному з італійських телеканалів вже наступного року.

У фільмі Лорен виконуватиме роль своєї матері Ромільди Віланні, яка померла у 1991-му році.

Акторці пропонували зіграти також і саму себе в юності. Але Софі вирішила, що досить дивно грати молоду дівчину, нехай і себе, коли тобі вже 75-років.

Тож автори фільму запросили на роль молодої Лорен 27-річну Маргарет Мейд. Всі відзначають, що сицилійська красуня дуже схожа на Софі Лорен у молодості.

У своєму арсеналі Мейд має лише одну роль у кіно, за яку вона вже встигла отримати схвальні відгуки на Венеціанському фестивалі.

За основу фільму "Мій будинок у дзеркалах" взято книгу Анни Марії Шиколоне - сестри Лорен, яка вийшла заміж за сина диктатора Беніто Муссоліні - Романо.

Історія починається з незаконного народження Лорен у Римі, коли її мати Віллані покинула батька дитини Шиколоне Ріккардо, який був одружений на іншій жінці.

Майбутня актриса і викладач фортепіано Ромільда Віллані пожертвувала собою заради того, щоб виховати самотужки доньку.

Згодом, жінка з дитиною переїздять до бабусі Лорен Луїзи в Неаполь.

У 14 років Лорен бере участь у конкурсі краси, і хоча вона не перемагає, вона знайомиться зі своїм майбутнім чоловіком Карло Понті, який був одним із суддів.

Побачивши потенціал Софі, Понті допомагає їй отримати першу роль у фільмі "Quo Vadis" в 1951-му році.

До речі, це вже вдруге Лорен гратиме свою матір. Вперше це відбулося у 1980-му році у фільмі "Софі Лорен: власне життя". Щоправда, тоді 56-річна актриса виконала роль не лише матері, а й самої себе.

За час своєї акторської кар'єри Лорен зіграла у більш ніж 90 фільмах та двічі отримала "Оскара".

Реклама:

Головне сьогодні