Речі героїв "Термінатора" виставили на продаж

— 4 грудня 2009, 09:49

Компанія Halcyon, яка володіє правами на франшизу кінофільму "Термінатор, організувала розпродаж гардеробів головних героїв, а також атрибутів фільму "Термінатор: Да прийде спаситель".

Про це пише Лента.ру з посиланням на сайт HollywoodParts.com, який проводить торги.

Тепер прихильники "Термінатора" можуть придбати за 9 тисяч доларів комплект одягу Маркуса Райта, якого в картині зіграв Сем Вортінгтон. Також до чиїгось особистого гардеробу може потрапити куртка і штани Кайла Різа, зіграного Антоном Єльчиним.

Окрім цього, фанатом пропонується величезна кількість макетів зброї. Зокрема, шестиствольний кулемет, яким був озброєний один з Термінаторів Т-600. Вартість іграшки для дорослих - п'ять тисяч доларів.

До речі, незважаючи на те, що під кожним лотом вказано ціни, будь-хто з потенціальних покупців може пропонувати свою уму.

Наразі компанія Halcyon перебуває на межі банкрутства. Тож, щоб розплатитися з боргами, які виникли під час роботи над фільмом "Термінатор: Да прийде спаситель", керівництво компанії планує виставити на продаж франшизу "Термінатор".

Halcyon придбала права на "Термінатора" за 25 мільйонів доларів у 2007-му році. Сума на купівлю франшизи була позичена у хедж-фонду Pacificor, LLC, який тепер є основним кредитором компанії.

Прибутки від прокату фільму "Термінатор: Да прийде спаситель" виявилися значно нижчими, ніж очікувалося. Вони навіть не змогли покрити видатки на виробництво фільму та просування картини.

Орієнтована вартість франшизи "Термінатор" оцінюється у 60-80 мільйонів доларів.

Реклама:

Головне сьогодні