Українка увійшла в трійку найкрасивіших моделей світу. Фото

— 8 грудня 2009, 11:19

24-річна Юлія Галиченко з Маріуполя стала не лише Віце-міс конкурсу "Model of the World", що проходив у Китаї, а й отримала титули "Міс Фотогенічність" та "Міс ЗМІ", пише "Комсомольська правда в Україні".

"Я не здивований, що Юля обійшла більше ніж 60 красунь. Вона дуже досвідчена модель, у якої за плечима немало конкурсів і перемог. Стримана, цілеспрямована, та й значно розумніша за багатьох учасниць - адже їй вже 24 роки", - зауважив директор маріупольського модельного агентства та друг Юлі Валерій Горобченко.

Фото з сайту Юлії Галиченко

У рідному Маріуполі білявку знає майже кожен. Особливо у світі моди і краси. Адже лише за останній рік Юлі вдалося завоювати велику кількість нагород: "Miss International-2008", "Міс Азов'є -2008", "Міс Маріуполь-2008", "Міс Elite model look Donbass-2008", "Міс Україна International-2008".

[L]Окрім перемог у модельному бізнесі, донеччанка має диплом перекладача (англійської і німецької мов) та досвід роботи офіс-менеджером.

Та наразі дівчина розвиває власний бізнес - вона є директором місцевого конкурсу краси "Королева Приазов'я".

До речі, після удачі на конкурсі в Китаї Юля отримала можливість підписати контракт з одним з найбільших модельних агентств Піднебесної. Однак білявка ще роздумує, чи хоче вона на рік переїздити працювати до Китаю.

"Я завжди поважав Юлю за прагматизм. Вона рідко женеться за чимось ефемерним. Скоріш обере синицю в руках. Гадаю, що і цей контракт, який для багатьох моделей - межа мрій, для неї - лише оцінка її успіху. Мені здається, зараз вона сильно вагається, чи погоджуватися на ці умови. Адже тут у неї конкурс, який потрібно розвивати і не можна залишати ні на хвилину", - додав друг Галичанко.

Наразі Юля знаходиться в Китаї, де, як одна з переможниць, бере участь у фотосесіях, офіційних прийомах і телепередачах.

Реклама:

Головне сьогодні