Жан-Клод Ван Дамм покаже світу нове українське кіно

— 5 березня 2010, 13:30

Незабаром в Україні Жан-Клод Ван Дамм зніматиме бойовику "Вежа". Сам актор не лише виступить в якості режисера, а й з'явиться в одній з головних ролей, пише "Сегодня".

Продюсуватиме стрічку президент Федерації кінного спорту України Олександр Онищенко.

Бюджет фільму, за словами Ван Дамма, складе 20 мільйонів доларів, однак сам він зніматиметься "на добровільних основах".

"Фільм дійсно буде хорошої якості, буде привабливим. Мета цього ільму - позіціонувати український кінематограф, показати, що Україна дійсно винайшла на міжнародний рівень за якістю фільмів", - зауважив Ван Дамм на прес-конференції у четвер, передає "Інтерфакс".

У новій картині герой Жана-Клода, за сюжетом, втрачає пам'ять, а в Україні його "виходжує" жаліслива українська родина.

[L]До всього Жан-Клод ще й заявив, що вже закоханий в українську столицю:

"Я справді закохався у Київ, ми будемо знімати тут довгий час. Буде багато сцен на свіжому повітрі - не турбуйтеся, ми будемо знімати саме місто, так що його можна буде легко впізнати у фільмі".

Також, за його словами, під час зйомок буде зніматися реаліті-шоу про залаштункове життя акторів, їх роботу і сам процес.

Окрім того, як запевнив Ван Дамм, новий фільм з Києвом буде показаний на кінофестивалі у Каннах у 2011-му році, після чого стрічка вийде у прокат.

Реклама:

Головне сьогодні