7-річний хлопчик малює як Моне

— 2 серпня 2010, 16:44

За картинами хлопчика полюють колекціонери з Нью-Йорка, Аризони та навіть Південної Африки, телефонні ж дзвінки із замовленнями надходять з усього світу, повідомляє The Daily Mail.

Пара з Філадельфії взагалі за два дні до відкриття отаборилась поблизу галереї, аби не пропустити початок третьої виставки Вільямсона.

Більшість картин юного митця зображують краєвиди його рідного Норфолку та узбережжя.

Неймовірно, але ще два роки тому художній хист Кірона втілювався лише у розфарбовуванні динозаврів, яких йому малювали мама й тато.

Проте під час відпочинку родини у Корнуоллі, малий, натхненний краєвидом бухт та портів, несподівано сам почав писати "приголомшливі" малюнки човнів на воді.

Фото з The Daily Mail

Найдорожчими з його творів на сьогодні є картина маслом "Світанок у Морстоні", придбана за 12,5 тисяч доларів та пастель "Трясовина на заході сонця", що пішла за 10,5 тисяч.

"Зазвичай я малюю вранці, тож встаю о шостій, а ще після школи - але зараз, під час канікул, я малюю весь час", - розповідає Кірон.

За тиждень малюкові вдається написати шість картин. Між тим 700 його шанувальників уже зареєструвалися у "списку очікування", аби придбати наступний шедевр Вільямсона.

"Кірон став, ймовірно, одним із найбільш затребуваних художників, що нині виставляються у світі. Він є імпресіоністом без надмірної абстракції", - зазначив власник галереї, де виставляються роботи хлопчика.

Батьки юного генія планують купити з синових заробітків для нього будинок, а решту інвестувати, аж поки Кірону не виповниться 25 років.

Реклама:

Головне сьогодні