Тест

Українські спортсмени стали мультяшними тачками

Влітку цього року на великі екрани всього світу і Україна виходить довгоочікуваний сіквел мультфільму "Тачки".

У новій анімаційній картині глядачів чекає більше персонажів, більше драйву і, звичайно, більше гумору. І, хоча, мультфільм в першу чергу розрахований на дітей, за його створенням стоїить зовсім недитяча команда.

Так, в оригінальній озвучці "Тачок-2" брали участь голлівудські зірки Оуен Вілсон, Майкл Кейн, Джон Туртурро, а також професійні спортсмени: 4-кратний чемпіон NASCAR Джефф Гордон і чемпіон Формули-1 Льюїс Хемілтон.

В українському ж прокаті тачки заговорять голосами відомих особистостей, пише AUTO.ria.ua.

Так, одного з героїв озвучить зірка українського футболу Андрій Шевченко. Більш того, персонажа Андрія зватимуть Шева, а не Джефф, як в оригіналі, де його озвучував Джефф Гордон.

В озвучці також беруть участь Рауль Чілачава, Валерій Чигляєв і Юрій Коваленко. А гонщику Олексію Мочаному дісталася роль чорного спортивного автомобіля, в оригіналі прописана для Льюїса Хемільтона.

"Думаю, дуже багато хто чекає цей мультик. І дорослі - не менше дітей, тому що там є думка і Сирник. Головне зараз - треба поставитися до нього як до окремого мультфільму, не як до продовження. Дуже мало персонажів з першої частини залишилося", - додав Мочанов.