На файлообміннику ex.ua з'являться ексклюзивні артхауз-фільми

— 6 червня 2011, 15:24

Український дистриб'ютор фільмів "Артхаус Трафік" і вітчизняний файлообмінник ex.ua уклали договір про розміщення пакету фільмів з дистриб'юторського портфеля на інтерне-ресурсі.

Незабаром користувачі мережі зможуть скачати понад 60 фільмів артхаус-направлення. Серед них - учасники та переможці престижних міжнародних кінофестивалів у Каннах, Берліні, Венеції, Сан-Себастьяні, Единбурзі, Роттердамі, Торонто, Трайбека та інших.

Так на файлообміннику з'являться короткометражок "Магічний Париж" і "Париж - місто закоханих", а також українські фільми "Штольня" і "Мудаки. Арабески", повідомляє прес-служба "Артхаус Трафік".

Каталог фільмів від "Артхаус Трафік" на ex.ua буде поповнюватися щомісяця. У майбутньому дистриб'ютор планує також проводити регулярні онлайн-кінофестивалі. Доступ глядачів до пакету фільмів "Артхаус Трафік" буде регулюватися правилами користування сайтом, розміщеними на файлообміннику.

Нагадаємо, саме "завдяки" файлообміннику ex.ua Україна потрапила до списку 13 найбільш піратських країн світу, складеного Міжнародної асоціацією інтелектуальної власності.

Українська правда. Життя

Реклама:

Головне сьогодні