Видавництво "Грані-Т" йде у відпустку, а не закривається

— 8 червня 2011, 10:35

Керівництво дитячого видавництва "Грані-Т" спростовує інформацію про припинення своєї діяльності

"Поширилася інформація про те, що видавництво "Грані-Т" припинило свою діяльність. Ми дуже любимо наших авторів, читачів, партнерів і те широке коло людей, які стали нашими друзями, тому вважаємо за потрібне спростувати ці плітки і повідомляємо, що видавництво "Грані-Т" аж ніяк НЕ ПРИПИНЯЄ свою роботу, а просто йде на літні канікули", - йдеться на офіційному сайті видавництва.

У "Грані-Т" зауважили, що на час канікул у штаті залишиться мінімальна кількість працівників, потрібних для роботи на літо (керуватимуть роботою Олена Мовчан, Іван Андрусяк).

Окрім цього у видавництві повідомили, що на цьому тижні здаються до друку книги з нової серії "Дівчата зі спорту".

"Просимо наших читачів та авторів не зважати на інформацію, яка поширюється в медійному просторі. Готуємо для вас усіх багато цікавезного))", - додали у видавництві.

Нагадаємо, у вівторок з'явилася інформація, що cпівробітникам видавництва "Грані-Т" повідомили про звільнення.

За словами співробітників, представники керівника підприємства Володимира Пузікова зайшли до редакції, попросили виключити комп'ютери, після чого повідомили, що видавництво більше не існує.

За інформацією джерел, остаточно ситуація з видавництвом проясниться в п'ятницю - після чергового засідання суду видавництва "Грані-Т" з колишнім головним редактором Діаною Клочко.

Реклама:

Головне сьогодні