"Доктор Хаус" став музикантом року

— 8 вересня 2011, 11:02

Урочиста церемонія нагородження щорічної премії "Людина Року" від GQ відбулася в у залі Лондонської королівської опери, повідомляє The Sun Daily .

Зірка обох частин "Похмілля в Лас-Вегасі", колишній хлопець Рене Зельвегер Бредлі Купер переміг у номінації "Міжнародна людина року".

Виконавця ролі саркастичного доктора Хауса в однойменному серіалі, Х'ю Лорі, вшанували на за акторство – він був визнаний "Музикантом року".

"Гуртом року" стали ірландці з команди U2. Рокерів вшанували за найкасовіше світове турне всіх часів та за виступ на фестивалі у Гластонбері. То був перший фестивальний виступ у повному складі за 25 років існування гурту.

Лідер U2 Боно розповів, що після турне під назвою "360 градусів" відвідав Францію, а потім повернувся до рідної Ірландії відпочивати та вигулювати свого пса.

"Це дворняга, і вона дуже сильна тварина. Вона потягла нас (із дружиною) по вулицях, і якесь маля закричало: "Це ви вигулюєте собаку, чи вона вигулює вас, Боно?" Я відчув, що я удома", – розповів співак.

Серед володарів головних нагород премії "Людина року" опиналася й довгонога супермодель Лара Стоун, яка стала "Жінкою року".

"Актором року" було названо Бенедікта Камбербетча, який прославився виконанням ролі Шерлока Холмса у новітньому серіалі за романом Артура Конан Дойля.

Легендарна британська команда Duran Duran отримала премію за життєві досягнення.

Рокер з гурту The Rolling Stones Кіт Річардс став "Письменником року" завдяки мемуарам, де згадується крихітний пеніс Міка Джаггера.

Американський кутюр’є Томмі Хілфігер переміг у номінації "Дизайнер року".

Також премію отримали політик Джордж Осборн , нова зірка гольфу Рорі Макілрой та сольний виконавець Тайні Темпа.

Реклама:

Головне сьогодні