Кіра Муратова почала знімати фільм про чоловіка, який любить одразу двох. Фото

— 4 жовтня 2011, 13:33

У своєму двадцять першому фільмі Кіра Муратова виступає не тільки режисером-постановником, а й автором сценарію, "намагаючись розділити ці два начала в собі", і показати на противагу попереднім фільмам, щось не насичене побутом і деталями.

А саме - творчий процес як один з найбільш динамічних, особливо в кінематографі, повідомляє перс-служба компанії SOTA Cinema Group, яка продюсує стрічку.

Герої фільму "Кінопроби. Однокурсники "- чоловік і жінка, які не зустрічалися багато років. Раптом опинившись у відрядженні в Її місті, Він вирішує зайти в гості - але не просто так, а щоб з порога спитати поради: як вчинити, якщо Він любить відразу двох жінок?

Історія виглядає комічною, але важко уявити, наскільки гротескною її може зробити Кіра Муратова.

Розпочинаючи зйомки нової картини, режисер відзначила, що їй завжди було "дуже цікаво подивитися, як будуть себе поводити різні люди в однакових запропонованих умовах. Звідси народилася форма кінопроб як драматургічно життєвої історії".

Кіра Муратова також звернула увагу на те, що у цьому сценарії реалізується її давнє бажання етюдності. "Знаєте, як у музиці: гами, вправи, а в результаті, виникають фуги Баха, виникає цілісність, краса, сенс", - сказала режисерка.

"Цю історію неможливо переказати, як будь-який з фільмів Кіри Муратової. Вони цінні всією сумою вражень від побаченого, - каже продюсер картини Олег Кохан. - Тому її почерк визнаний і пізнаваний у всьому світі".

На його думку, глядацький потенціал цієї картини вийде за межі шанувальників таланту режисера, бо він базується на обіграванні кінопроцесу в драматичному ключі з комедійними елементами, які стають своєрідним обрамленням для вічних філософських питань, властивих творам Кіри Георгіївни.

Кіра Муратова - по центру, продюсер фільму Олег Кохан - крайній зілва
Практично вся творча група картини вже працювала разом на попередніх фільмах цього режисера: продюсує стрічку Олег Кохан, SOTA Cinema Group, оператор-постановник - Володимир Панков, художник-постановник - Євген Голубенко, художник по костюмах - Руслан Хвастов.

Українська частина акторського ансамблю представлена ​​Віталієм Лінецьким та Наталею Бузько, Георгієм Делієвим, Утою Кільтер, Юрієм Невгамонним, Геннадієм Скаргою і Євгенією Барсковою.

Свій акторський талант в новий фільм улюбленого режисера також внесуть Рената Літвінова, Сергій Маковецький, Алла Демидова і Олег Табаков.

Фільм пройшов конкурсний відбір і включений до Програми виробництва національних фільмів 2011-2012.

Зйомки картини будуть закінчені до кінця 2011 року, а прем'єра відбудеться на одному з міжнародних кінофестивалів у 2012 році.

Українська правда. Життя

Реклама:

Головне сьогодні