"Піккардійська терція" святкує 20-річчя концертами. Відео

Популярні українській вокальній формації "Піккардійська терція" – 20 років. У день свого народження, 24 вересня, акапельний гурт дав грандіозний на сцені Львівської опери, а цими вихідними – у Києві.

Ювілейні концерти "Піккардійської терції", які тривають понад дві години, – це своєрідна пісенна мандрівка 20-річною історією гурту.

На своєму багатолюдному дні народженні в Палаці "Україна" Володимир Якимець, Ярослав Нудик, Андрій Капраль, Богдан Богач, Роман Турянин і Андрій Шавала виконали як хіти "Старенький трамвай", "Пустельник", "Сад ангельських пісень", "Берег ріки", "Нехай…", так і зовсім нові пісні, написані у 2011-2012 роках.

До свого 20-річчя "Піккардійська терція" підготувала меломанам й інші подарунки – одразу три нові альбоми.

Перший – mp3-збірка усіх десяти альбомів секстету, включаючи три перші, які на сьогодні є раритетами, оскільки у середині 1990-х виходили на аудіокасетах. Другий альбом, що вийшов до ювілею, – альбом-триб’ют: відомі українські артисти у власній манері переспівали пісні з репертуару "піккардійців".

Цікаво, що деякі хіти переспівані в цій збірці у кількох інтерпретаціях: так Павло Табаков і Павло Гудімов виконали ліричну "Нехай…", "Ot Vinta" і "ТНМК" - драйвовий "Берег ріки"…

А третій новий альбом від "Піккардійської терції" – ексклюзивна, подарункова, подвійна вінілова платівка "20 пісень за 20 років".

Вона вийшла обмеженим накладом і об’єднала 20 улюблених пісень самих учасників акапельного гурту.

Концерти до 20-річчя "Піккардійської терції" продовжаться і у жовтні-грудні. У гастрольному графіку секстету – Харків, Дніпропетровськ, Житомир, Івано-Франківськ, Тернопіль…

Реклама:

Головне сьогодні