Картонне дефіле від Олексія Залевського

Зазвичай Олексій Залевський, талановитий дизайнер і майже геніальний режисер, залишає власні покази на десерт, під завісу Модного Тижня.

Та не зараз. Завжди епатуючий дизайнер продемонстрував чергову колекцію в загальному потоці показів, не зраджуючи проте власному стилю, баченню повсякденного одягу і своєрідній подачі.

Дефіле, в порівнянні з попередніми, відбулося досить скромне. Хіба що весь подіум було заставлено картонними коробками, під ногами манекенниць розкидано пакувальний папір, а музичний супровід показу відзначився співами наживо.

На якусь мить здалося, що Олексій представляє колекцію картонних перук, а не одягу, який щосезону не змінює фасонів, форм, об’ємів і комплектації, лише застосовуються нові фактури, принти та кольорові рішення.

Колега Залевського, чий показ цього разу передував "картонному дефіле", Віктор Анісімов щоразу в своїх інтерв’ю згадує Олексія "незлим, тихим словом": "Будь-який показ – це певний піар, реклама, торгівля враженнями, а не одягом, як таким. Тому Льоша, він взагалі одяг не робить! Він торгує враженнями! Минулого разу після колекції хотів дати йому в око," – віджартовується колега по цеху. "Навіть молоток із собою прихопив, а той не прийшов."

Проте клієнти ексцентричного дизайнера відмічають, що одяг від Залевського цілком носибельний і запросто може стати улюбленою річчю в гардеробі. Чоловіки із задоволенням носять джинси від дизайнера, а дівчатам до вподоби принтований трикотаж. Та й ціни на таке дизайнерське вбрання не захмарні.

Реклама:

Головне сьогодні