Красиві люди на "Країні Мрій". Фото

"Країна Мрій" щорічно збирає тисячі людей у вишиванках. "Українська правда. Життя" ці дні теж милувалась столичним життям на Співочому полі, спостерігала ігри і розваги молоді, дорослих і дітей. Зрештою, ви й самі знаєте, як добре на "Країні мрій":)

Однак у порівнянні з минулими роками людей у вишиванках, стилізований чи будь-який інший етно-одяг, а тим паче, у повні національні строї, на "Країні мрій" було мало.

[L]А ті, хто купує вишиванки, часто обирають одяг сучасного виконання, вишитий хрестиком на автоматі. Це такий же "швидкий" одяг, як і "швидке харчування". Звичайно, така блуза не матиме тієї енергетики, але подібні сорочки доступні і дуже варіативні по візерунках, часто надто "осучаснених": без дотримання відповідної символіки і змісту малюнку.

Тож ми радимо вишивати таку сорочку самостійно. Або ж замовити майстрині (обов’язково з добрим серцем і чистими помислами), але це обійдеться у суму близько 1500-3000 грн.

Модель у дизайнерському вбранні з проекту "Етно-fashion"
Модель у дизайнерському вбранні з проекту "Етно-fashion"

Найкращий модний варіант "Алеї Майстрів" цього року: перешиті зі старих фіранок та рушників блузи і сорочки.

Наприклад, основний малюнок рушника ставиться на рукава і перед, а із залишків полотна шиється вся сорочка. Досить незвично, сучасно, але, зрештою, це ручна робота, і вигляд такий виріб має відповідний. За подібним принципом нині шиють блузи і сукні, спідниці, і навіть сумки.

Просто підперезатися поясом чи вдягти віночок вже не достатньо.

Модель у дизайнерському вбранні з проекту "Етно-fashion"
Реклама:

Головне сьогодні