Художник вимагає у Заболотної відновити зафарбовану роботу і спростувати брехню

— 8 серпня 2013, 20:00

Про це Володимир Кузнєцов написав у листі на ім’я, Заболотної, який він опублікував на своїй сторінці у Facebook.

"У випадку, якщо таке спростування не буде опубліковано, а реставрація роботи не буде здійснена, я буду змушений звернутися за захистом своїх прав до суду", - пояснює художник.

"Також вимагаю, щоб особи, які закрили мою роботу чорною фарбою, відреставрували її власним коштом", - написав Кузнєцов. Якщо цього не буде зроблено, художник каже, що буде "розцінювати такі дії як грубе порушення мого права власності на роботу та право інтелектуальної власності".

Як пише у на ім’я Заболотної, у інтерв’ю "Українській правді. Життя" та виданню "Левый Берег" вона надала про нього неправдиву інформацію.

Зокрема про те, що піднятий шум у пресі здійснений задля піару художника і не відповідала темі виставки. А також про те, що "маючи стіну 5х11 метрів, художник з’явився в експозиції менше, ніж за три доби до відкриття, коли більша частина виставки була вже змонтована".

Володимир Кузнєцов вимагає також у Заболотної спростувати інформацію про те, що "...На момент здавання "Арсеналу" під держохорону твір художника не був готовий. Стіна 11 м в довжину і 5 метрів у висоту, а за попередні три дні він зробив лише половину роботи. Але і з цього фрагменту вже було зрозуміло, що його твір абсолютно не відповідав ані концепції виставки, ані попереднім домовленостям…".

Українська правда. Життя

Реклама:

Головне сьогодні