Світлини, на яких час не зупиняється: талановиті роботи художника. Фото

— 8 вересня 2013, 09:00

Художник Фонг Ци Вей із Сінгапуру прагнув винайти спосіб для того, щоб показати, як з плином часу змінюються сцени, не вдаючись до відеокамери або уповільненої кінозйомки, пише The Daily Mail.

Для цього, він фотографував одну і ту саму локацію, протягом різних періодів дня. Потім, він об'єднав зображення в одне і створив серію "Час - це вимір".

Його новостворена серія робіт має на меті показати, що фотографія, так само якісно і легко може показати плин часу, як і відео.

За його словами, більшість картин та фотографій демонструють момент часу. "Це не так, як влаштований світ. Ми переживаємо послідовності часу, і тому, відео є переконливішим за стоп-кадр", - каже він.

Для створення своїх зображень, майстер використовує знімки одного і того ж самого місця, які він робить протягом 2-4 годин, як правило на світанку чи заході сонця, щоб отримати максимально можливий контраст світла в межах одного зображення.

ВІДЕО ДНЯ

Після цього, він використовує цифрові технології, щоб об'єднати фотографії в одне зображення. Основна структура ландшафту присутній в кожній частині фото.

Реклама:

Головне сьогодні