Тест

Топ-10 фільмів 2013 від Тарантіно. Відео

Лише у 2012-ому він взяв невеликий тайм-аут, бо був зайнятий власним творінням "Джанго звільнений". Утім, його списки 2011-го і 2010-го були доволі різноманітними, включаючи фільми "Північ в Парижі", "Соціальна мережа" та "Диваки в 3D".

Схоже, що режисер мав плани видати свій топ-10 і на 2013-ий рік. Однак стало відомо, цього року він впорався раніше і в нього вже готовий рейтинг на цей рік, пише Сollider.com.

Дивимося, які фільми (у довільному порядку) потрапили до списку Тарантіно у 2013-ому році.

1. Полуденна нега

У стрічці йдеться про домогосподарку Рейчел, яка вирішує "оживити" своє сімейне життя, узявши нянькою для своїх дітей стриптизерку МакКенну.

2. До опівночі

Дана стрічка - одна частина любовної трилогії. Стосунки чоловіка і жінки тривають уже декілька десятиліть. Пара відправляється до Греції, але їхні стосунки вже не такі, як раніше.

3. Блакитноока Жасмин (реж. Вуді Аллен)

Стрічка розповідає історію світської мешканки Нью-Йорка Жасмин, яка втратила всі свої статки та розлучилася із чоловіком-мільйонером, а потім переїздить до квартири сестри у Сан-Франциско та намагається жити далі.

4. Закляття

Дія стрічки розвивається на початку 1970 років та обертається довкола сімейної пари, Еда та Лоррейн Воренів, відомих дослідників паранормальних явищ, яких свого часу прославила історія, сьогодні відома як "Жах Амітівіля".

5. Друзі по пляшці

Історія про Люка і Кейт, співробітників пивоварні, де вони весь час проводять робочі будні, випиваючи і фліртуючи. Однак, вони обидва уже мають стосунки.

7. Мила Френсіс

Історію про дівчину Френсіс, яка живе лише своїми мріями, не маючи нічого справжнього. Утім, вона все одно приживає своє життя з легкістю та витонченістю.

8. Гравітація

Стрічка про те, як лікар Райан Стоун відправляється у власну першу космічну місію під командуванням ветерана астронавтики Метта Ковальські. Під час експедиції трапляється катастрофа і шаттл вибухає. Астронавти залишаються цілком самотні у космосі.

8. Піпец 2

Друга частина стрічки "Піпец".

9. Самотній рейнджер

Історія про Джона Ріда, який за допомогою індійця Тонто став легендарним месником у масці, що стоїть на захисті справедливості.

10. Кінець світу 2013. Апокаліпсис по-голівудськи