Тест

Музичний тиждень: антивоєнні Kaiser Chiefs, новий Джек Уайт, Die Antwoord у Києві та інше

Також у випуску: фестиваль Park Live Kiev змінює формат, Флі з Red Hot Chili Peppers пише мемуари, музичний фільм про Джонні Кеша з Брендоном Флауерсом (The Killers), епічний Glastonbury 2014, трек з вокалом лідера The National.

Нове народження Кайзерів

Британські рокери Kaiser Chiefs пережили складні часи – від них пішов барабанщик і автор пісень, але лідер гурту Рікі Уілсон не розклеївся. Навпаки, взявся за розум, після місяців ранкових пробіжок почав виглядати як мачо, а головне – навчився писати пісні.

31 березня вийшов їхній п’ятий альбом "Education, Education, Education & War". Назва відсилає до пам’ятної промови Тоні Блера 1997 року, а сам диск вийшов концептуальним – це сатира на британське суспільство, сповнена соціальної критики і анти-воєнних настроїв.

Більше про альбом читайте в рецензії від нового інтернет-журналу Comma.

Фестиваль Park Live Kiev змінює формат

Перший фестиваль Park Live Kiev урізає список учасників і переноситься з ВДНГ в зал Stereo Plaza "у зв’язку з політико-економічними умовами в країні".

Новий список підтверджених артистів:

26 червня – Die Antwoord.

27 червня – Deftones, Wolfmother, Enter Shikari.

Виступи Мериліна Менсона, Hollywood Undead і Skillet відмінені, але організатори ведуть переговори про сольні концерти команд.

Квитки на Park Live у Києві лишаються дійсні. З додатковими питаннями звертайтесь до організаторів: [email protected], +380-63-718-21-15.

Новий Джек

Рокер, який вміє бути крутим завжди, Джек Уайт виклав інструментальний трек і оголосив, що його другий сольний альбом "Lazaretto" вийде вже 9 червня.

Життя Флі

Феєричний басист Red Hot Chili Peppers Флі засів за написання мемуарів. 54-річний живчик назвав майбутню книгу "епічною розповіддю про тяжку наркозалежність, богемне життя та факн-рок-славу". Назва і дата виходу не визначені, але права на публікацію куплені, тож матимемо інтригуючий сіквел книги вокаліста RHCP Ентоні Кідіса "Scar Tissue".

Епічний Ґласто

Найбільший фестиваль Британії Glastonbury виклав афішу із епічним лайн-апом на 2014 рік. Ім’я ще одного хедлайнера досі лишається в таємниці.

Трек тижня: хлопці з Філадельфії Clap Your Hands Say Yeah знайшли вдалий спосіб привернути до себе увагу – записали сингл з Меттом Бернінгером з The National. Новий альбом CYHSY "Only Run" вийде 3 червня.

Кліп тижня: 16-хвилинний музичний фільм із Брендоном Флауерсом (The Killers) та іншими, присвячений кантрі-легенді Джонні Кешу і його невідомому альбому "Out Among The Stars", який нещодавно знайшли і видали.

Українська правда. Життя