ГОГОЛЬFEST-2014 буде з іншою концепцією і запускає школу-резиденцію

— 5 серпня 2014, 15:09

Про це йдеться у повідомленні організаторів на сайті фестивалю.

"Ми твердо переконані, що найцінніше, що зараз з'явилося в нашій країні - це мрія. Саме тому ГОГОЛЬFEST-2014 змінює концепцію", - зазначаться на сайті ГОГОЛЬFESTу.

"Лише небагато хто знає, що ГОГОЛЬFEST офіційно зареєстрований як громадянське об'єднання. За всю історію існування ми провели безліч заходів, які гідно презентують Україну. Сьогодні ми не відмовляємося від них. Але відтепер у главу кута ставимо саме громадянську позицію. Бо пам'ятаєте? - ні бог, ні цар, ні герой", - зазначають організатори.

Організатори переводять фестиваль на цілорічний формат роботи – хоча йдеться не про івенти, які тривають кожен день з вересня по вересень.

[L]Розпочинають з пілотного проекту – школи-резиденції ГОГОЛЬFEST.

"З 6.08. по 10.09. в форматі навчально-виробничого комплексу на території колишнього заводу металоконструкцій будуємо і зміцнюємо конструкції з різних видів мистецтва та ключових суміжних дисциплін", - описують проект організатори.

Метою школи є дати знання і одночасно можливість їх застосувати на практиці. Тому вперше програма ГОГОЛЬFEST буде складена всього за кілька днів до фестивалю, т.к. на 70% вона складатиметься саме з того, що зроблять учасники за час школи-резиденції.

"Це також і не зовсім резиденція, оскільки тут не замикаються в одному просторі люди однакових професій і вже точно не роблять те, що звикли робити завжди. Тут - простір експерименту", - додають організатори.

"Украънська правда. Життя"

Реклама:

Головне сьогодні