Презентація збірки поезії Тетяни Домашенко "Небесна сотня воїнів Майдану"

3 вересня у приміщенні Вишневої міської ради відбувся ювілейний вечір та презентація книги Тетяни Домашенко "НЕБЕСНА СОТНЯ ВОЇНІВ МАЙДАНУ".

Привітати ювілярку з 60-річчям та послухати її поезію прийшло чимало охочих. Висловити свою вдячність за небайдужість до долі українського народу, яку пані Тетяна, майстерно римує у своїх віршах, та привітати її з Днем народження прийшов голова правління громадської організації "Бізнес-центр "Новий початок" Олександр Тигов. Теплі слова та патріотично-прикрашений торт стали приємним подарунком для пані Тетяни, за що вона щиро і сердечно подякувала.

Всі присутні по черзі вітали Тетяну Домашенко з такою визначною датою. А вона їм дякувала рядками зі своїх віршів, які увійшли до збірки. Патріотично прикрашена зала, вишиванки, вінки, гімн України – все це яскраво описує даний захід.

Видання цієї книги стало знаковим для Тетяни Домашенко. Всі, хто знайомі з поетесою, добре знають її і життєве, і творче гасло: "Бог і Україна – понад усе!". Духовно-патріотичний настрій збірки є доказом того, що це дійсно так. Адже кожен рядок, кожен вірш, який увійшов до збірки пронизаний смислом, який несе у собі дане гасло.

Знайомство Олександра Тигова та Тетяни Домашенко не закінчилося на привітанні з нагоди ювілею та презентації видання. Голова правління ГО "Бізнес-центр "Новий початок" запропонував поетесі видати її збірку великим тиражем, щоб вона дійшла до багатьох українців, зачепила своїм сильним і патріотичним словом. "Сьогодні дуже важливо підтримувати патріотизм та примножувати любов до Батьківщини, в такі непрості для неї часи," - аргументував свою пропозицію Тигов.

"Для мене ця ініціатива стала приємною несподіванкою, і, навіть, справжнім дивом, на яке я могла тільки сподіватись. Дуже важко самостійно шукати кошти на видання книги, а зараз це взагалі майже неможливо. Завдяки співпраці з Олександром Олександровичем, моя збірка стане доступною для широкого кола читачів," - поділилася враженнями Тетяна. Громадський діяч та поетеса планують разом відвідувати навчальні заклади, та презентувати учням нову збірку "Небесна сотня воїнів майдану". Адже, за словами самої Тетяни Домашенко, слово – це найсильніша зброя, та бальзам на рани.

Крім того, письменниця визнала, що цей подарунок став для неї найкращим та найбільш неочікуваним, за що висловила подяку політикові: "Я повірила у щирість слова Олександра Олександровича, у його принципову життєву позицію. Він не багато говорить, але кожне його слово вагоме конкретними справами".

Отже, спільними зусиллями, патріотична збірка віршів незабаром зможе побачити великий світ та стане доступна широкому загалу.

Реклама:

Головне сьогодні