Цього року на "Молодість" Кличко грошей не дав

— 9 жовтня 2014, 17:01

Київський міжнародний фестиваль "Молодість", який пройде з 25 жовтня по 2 листопада, оголосив про свій фірмовий фільм, з якого стартує кіно марафон, повідомляє "Дзеркало тижня".

Це стрічка режисера Бенуа Жако "Три серця", в якій зайняті зірки європейського кіно, в тому числі Катрін Деньов. Фільм буде показано у палаці мистецтв "Україна".

Прем'єра картини в Європі відбулася наприкінці літа. А вітчизняному глядачеві ще тільки належить познайомитися з сюжетними перипетіями драми, над якою працювали кінематографісти Франції, Німеччини, Бельгії.

Лірична історія розповідає про випадковості-невипадковості зустрічей різних людей. Один з героїв фільму, Марк, запізнившись на зворотний поїзд до Парижа, зустрічає в провінційному містечку Сільві. Ця зустріч зближує їх, вони сподіваються зустрітися ще раз, але вже в Парижі. Він практично нічого не знає про неї, а вона – про нього.

Тим часом, гендиректор "Молодості" Андрій Халпахчі повідомив ZN.UA, що в цьому році різко скоротилося фінансування фестивалю: "Держкіно виділило нам близько 950 тис. грн, а від КМДА - поки ні копійки, хоча рік тому саме місто виділяв 650 тис.".

Мабуть, і з цієї причини раніше було заявлено про "платну" акредитацію для ЗМІ.

У четвер, 9 жовтня "Молодість" оголосила учасників Національного короткометражного конкурсу кінофестивалю. У Національному конкурсі змагаються ігрові, анімаційні й документальні короткометражні фільми, зняті в Україні впродовж року, загалом – 31 стрічка.

Реклама:

Головне сьогодні