Стівен Хокінг попросив роль лиходія у новому фільмі про Джеймса Бонда

— 1 грудня 2014, 18:19

Всесвітньовідомий британський фізик Стівен Хокінг вважає, що його особливий синтетичний голос і примітні інтонації могли б стати гармонійною частиною образу лиходія у новому фільмі б агента 007.

Хокінг також зізнався, що не відмовився б зіграти в стрічці про Джеймса Бонда, пише The Telegraph.

"Мені видається роль антагоніста у фільмі про Бонда. Я думаю, що інвалідна коляска і комп'ютерний голос будуть ідеально відповідати кінематографічним завданням", - зазначив учений.

Фото: The Telegraph

Видання нагадує, що образ Хокінга вже не раз з'являвся в кіно. Пародія на фізика була присутня в одному з епізодів серіалу Сімпсони. Крім того, Хокінг знявся камео в серії ситкому Теорія великого вибуху.

Паралізований фізик також збирається виступити з учасниками легендарної британської комік-групи Монті Пайтон на їх прощальному шоу в Лондоні 1 липня 2015.

Нова частина з циклу про Джеймса Бонда вийде 23 жовтня 2015. У фільмі роль агента 007 знову виконає Деніел Крейг, вже вчетверте після Казино Рояль, Кванта милосердя і Координат Скайфол.

Дівчину Бонда виконає французька актриса Леа Сейду (Життя Адель). Режисером знову стане Сем Мендес, який зняв і попередню частину серії. Головного лиходія повинен виконати австрійський актор Крістофер Вальц (Джанго звільнений).

Реклама:

Головне сьогодні