Українські митці озвучать фільм Тіма Бертона "Великі очі"

— 2 січня 2015, 17:18

Для озвучення фільму українською мовою запрошені не тільки професійні актори, а й художники та скульптори.

Така ідея належить компанії – кінодистрибютору "Великі очі" в Україні.

Фільм розповідає про життя американської художниці 50-х років Маргарет Кін - автора відомих портретів дітей та жінок з великими очима.

В 60-х роках минулого століття художниця продала чимало власних робіт під ім’ям свого чоловіка Уолтера Кіна, але згодом світ дізнався ім’я реального автора відомих та популярних у всьому світі портретів. Головні ролі у фільмі зіграли Емі Адамс та Крістоф Вальц.

"Ми не випадково вирішили запропонувати арт-діячам взяти участь у цьому проекті. На мою думку, митці зможуть через свій голос донести енергетику творчості, якою вони володіють краще за будь-кого. Таким чином, ми пропонуємо глядачеві не просто переглянути фільму, а й поринути у світ мистецтва. Тим самим ми хочемо відтворити атмосферу самого фільму, яка на цей раз у Бертона вийшла дещо магічною", - говорить Роман Мартиненко, директор компанії кінодистрибютора.

Свою участь в проекті вже підтвердили: скульптор Олег Пінчук, художниця Лада Наконечна, майстер графіки Юлія Майстренко, художники Маріам Найєм та Ілля Ісупов.

Окрім того, 15 січня, у день урочистої прем’єри фільму "Великі очі", в одному із кінотеатрів Києва відбудеться ексклюзивна виставка робіт митців, які взяли участь у кастингу найбільш кінематографічного голосу серед художників.

Реклама:

Головне сьогодні