"Музика воїнів": новий музичний проект.Відео

— 9 лютого 2015, 21:00

Музиканти у військовій формі беруть собі позивні та виконують українські композиції на різноманітних музичних інструментах. "Музика воїнів" — проект про те, що в української армії є душа", - позиціонують себе засновники.

Детальніше про проект можна дізнатися зі сторінки проекту у Facebook.

Першою композицією став Гімн України, який було виконано на віолончелі на столичному пішохідному мості. Автор проекту Олександр Ткачук розповідає, що на музичних інструментах гратимить як музканти у військовій формі (не бійці), так і спражні воїни які вміють грати, або які колись були музикантами.

За його слвами проект виник спонтанно. "Ідея поборотися на культурному фронті вже давно крутилася в моїй голові. І перевага на мою думку однозначно на нашому боці. Музиканти - це воїни, а інструменти зброя в їхніх руках. Музикою вони не вбивають, а навпаки дають шанс на життя і надію на краще. Це проект про те, що українська армія має душу і серце. Ми не карателі. Ми прості і культурні громадяни своєї країни, які її захищають", - розповів він кореспондентові "Української правди. Життя".

"Українська правда. Життя"

Реклама:

Головне сьогодні