У національній галереї Австралії пройшли голі екскурсії. Фото

— 8 квітня 2015, 10:14

Галерея була відкрита у неробочі години вночі і дві групи по 50 осіб відвідали виставку, повідомляє Сanberratimes.com.au. Група прийшла насолодитися творчістю американського художника Джеймса Турелла.

За словами одного із відвідувачів, він нервував і не знав, чого чекати від заходу. Він каже, що їх зібрали у кімнаті та провели 20-ти хвилинний інструктаж із безпеки та гігієни. Крім того, клієнт розповідає, що спочатку всі охоче базікали один із одним, але щойно група роздяглася, все змінилося.

Фото Сanberratimes.com.au

"Найсмішніше, що працівники музею були одягнені, та вони почувалися більш ніяково ніж ми, бо нас було більше", - зазначає голий поціновувач мистецтва.

Люди, які відвідали виставку сприймали інших, як частину експозиції.

За словами художника з Мельбурна Стюарта Рінгхолта, який очолював голу процесію та є організатором таких турів, учасники були дуже захоплені випробуванням. "Це був експеримент і ми були приємно здивовані", - каже він.

Незважаючи на численні прохання про такі тури і високий попит на них, представник національної галереї сказав, що поки що немає планів провести такий черговий тур.

Реклама:

Головне сьогодні