Прем'єра 7 сезону "Гри престолів" відкладається: чекають на "гідну зиму"

— 7 липня 2016, 14:09

Однак, схоже на те, що прем'єра відбудеться пізніше — і, як не дивно, усе через погоду, пише The Independent..

Ми вже звикли до того факту, що "зима наближається", власне, "зима вже настала" у Семи королівствах завдяки діям Джона Сноу, однак у справжньому світі поганої погоди може й не вистачити для усіх зйомок.

Пояснюючи затримку у знімальному процесі, режисери Девід Беніофф та Деніел Вайс розповіли: "Ми розпочинаємо процес дещо пізніше, адже наприкінці шостого сезону "зима вже настала" — це означає, що сонячна погода нам більше не допоможе. Тому ми змушені усе відкласти до того часу, доки не настане якомога похмуріша та сіріша погода".

Білий ходок власною персоною. Фото HBO

Погана погода необхідна творцям серіалу ще й тому, що Білі ходоки нарощуватимуть свій вплив у новому сезоні, а Джон Сноу і нащадок роду Таргарієнів із прибуттям на Північ відволікатиме увагу на себе.

[L]Однак не можна стверджувати, що на Півдні королівств зовсім не буде цікавих подій. Акторка Лєна Хіді, котра грає невблаганну і жорстоку Серсею, заявила, що "немає жодного шансу у пеклі", що Ланністери зможуть втримати залізний трон надовго. Можливо, і там чекатимуть на прибуття короля з Півночі.

Зимові епізоди серіалу знімають у Великобританії, а саме — у Північній Ірландії, а також в Ісландії. Теплі, південні королівства — це Мальта, Хорватія, Марокко.

Реклама:

Головне сьогодні