Фестиваль "Джаз Коктебель" знову змінив локацію

— 8 липня 2016, 16:28

Про це організатори фестивалю повідомили на сторінці заходу у Facebook, розмістивши й нову афішу.

"Наш фестиваль — це наша свобода і віддзеркалення нас самих. Це живий організм, і він також змінюється разом із нами. Фестиваль буде там, де зміни відбуваються швидше і вони очевидні. Фестиваль буде маркером зростання свободи, відродження і щастя наших міст. У цьому році фестиваль відбудеться у місті з оновленою історією та оновленою назвою. Він пройде у Чорноморську (колишньому Іллічівську, — ред.)", — написали організатори.

Раніше президент фестивалю Лілія Млинарич повідомила у соцмережі про труднощі, які виникли під час підготовки проведення "Джаз Коктебеля" у Затоці: "Вирішувати в Затоці будь-які питання складно, нам не вдалося ні у квітні, ні у травні, ні у червні ... Ми вирішили знайти нове місце! Дякуємо тим, хто допомагав ці два роки і підтримував нас у Затоці! Хороші люди є скрізь!".

"І прошу розуміння, за три місяці ми не отримали ні "так", ні "ні" від влади Затоки. Довше чекати не могли... Проводити великі івенти без дозвільних документів не вважаємо за можливе! А на новому місці все вирішилося за чотири дні! Є зацікавленість і готовність співпрацювати", — додала вона, відповідаючи на запитання користувачів у коментарях.

У 2014 і 2015 роках фестиваль "Джаз Коктебель" пройшов у Затоці Одеської області.

До анексії Криму Росією масштабний музичний захід проводили у місцевому селищі Коктебель щорічно, починаючи з 2003 року.

Цього року фестиваль триватиме чотири дні, з 25 до 28 серпня.

Реклама:

Головне сьогодні