Американський телеканал НВО знімає фільм про окупований Крим

— 6 березня 2017, 15:49

Знімальна група американського телеканалу НВО (Home Box Office) в окупованому Криму працює над фільмом про ситуацію останніх трьох років на півострові.

Американський телеканал НВО знімає фільм про окупований Крим. Фото fenix.eu

Фільм про Крим знімають для показу в 50 країнах, йдеться на Крим.Реалії.

"5 березня в парку левів "Тайган" цілий день провела знімальна група одного з найвідоміших телеканалів США – НВО. Телевізійників цікавила ситуація, що склалася навколо парків Олега Зубкова. Вони, виявляється, чули про тиск на бізнес Зубкова", – повідомили в прес-службі парку "Тайган".

[L]"Так вийшло, що знімальна група НВО приїхала в парк левів "Тайган" не в найкращий час. Зараз у господаря парків великі проблеми. Йдуть комплексні перевірки, податкова в ялтинському зоопарку "Казка" навіть перераховує все багатотисячні корінці від проданих квитків, прокуратура вже надіслала свій багатосторінковий документ за підсумками перевірки. Американським журналістам це було все цікаво дізнатися, і вони пообіцяли, що у фільмі про Крим буде великий сюжет про "Тайган" і його господаря", – відзначили в прес-службі закладу.

У кримського підприємця Олега Зубкова тривалий конфлікт з російською владою Криму. Стосунки кримського бізнесмена з главою російської ветеринарної служби окупованого Криму Валерієм Івановим зіпсувалися в період кримського блекауту.

Тоді в ялтинському зоопарку "Казка" померли тигренята білої тигриці, подарованої Олегу Зубкову нардепкою Юлією Тимошенко.

Валерій Іванов і російська екс-прокурорка окупованого Криму Наталія Поклонська заявили, що червонокнижні тварини загинули в результаті неналежного утримання.

Парк левів "Тайган". Фото adrescrimea.com

Підприємець переконаний, що тигренята стали жертвою інфекції в результаті ослаблення імунітету від переохолодження через відсутності електроенергії.

У 2016 році Олег Зубков відвідав 150 судових засідань, пов'язаних з численними штрафами і звинуваченнями на його адресу з боку підконтрольної Росії кримської влади.

Реклама:

Головне сьогодні