Кого грає Жадан в екранізації "Ворошиловграду"? Уважно дивіться 2-й трейлер

— 5 жовтня 2018, 11:48

Презентовано другий офіційний трейлер пригодницького істерну "Дике Поле" режисера Ярослава Лодигіна, знятого за мотивами роману "Ворошиловград" Сергія Жадана.

В широкий український прокат стрічка "Дике Поле" вийде 8 листопада.

З 5 жовтня трейлер можна подивитися на офіційних сторінках фільму на YouTube, Facebook і Instagram, а також на великих екранах в кінотеатрах України.

Настрій та атмосферу другого трейлеру "Дикого Поля" задає композиція харківського гурту "Мантри Керуака" на вірш Сергія Жадана "Будда".

Крім того, у відео можна роздивитися, яку саме роль у стрічці зіграв автор культового роману.

Трейлер також заявляє основну проблему головного героя фільму – необхідність зробити вибір та прийняти рішення: чи стати на захист свого майна та старих друзів або ж повернутися до звичайного життя…

Нагадаємо, проект "Дике Поле" став переможцем дев'ятого конкурсного відбору кінопроектів Державного агентства України з питань кіно, отримавши підтримку в розмірі 15,49 мільйонів гривень.

[L]Основні зйомки стрічки відбулись влітку 2017 року в Старобільську (Луганська область), частина сцен була знята в Києві.

"Ворошиловград" – один з найбільш пронизливих творів у сучасній українській літературі, який визнано BBC "Найкращим українським романом Десятиріччя", перекладено англійською, польською, французькою, російською та німецькою мовами, відзначено численними національними та міжнародними нагородами.

Історію повернення головного героя Германа в рідний край глядачі побачать в кінотеатрах 8 листопада 2018-го року.

Історію повернення головного героя Германа в рідний край глядачі побачать в кінотеатрах 8 листопада 2018-го року

Після прем'єри на великих екранах показ фільму запланований на телеканалі "Україна".

Глядач побачить у картині відомих українських акторів, таких як: Олег Москаленко, Олексій Горбунов, Руслана Хазіпова, Володимир Ямненко, Георгій Поволоцький, Євгенія Муц, Ігор Портянко та ін.

Реклама:

Головне сьогодні