Тест

10 ідей для вечері з устрицями та вином – за 100 гривень

Існує стереотип, що смачно – це завжди дорого. Тим більше, якщо йдеться про вечерю в ресторані. Однак наразі набирає обертів популярний тренд smart casual: з’являються заклади, які пропонують делікатесну їжу за дуже привабливими цінами. Зазвичай такі ресторани працюють з великим потоком гостей та економлять на інших витратах: відмовляються від інвестицій в розкішний інтер’єр або від роботи офіціантів і пропонують самообслуговування.

Разом з Сім’єю ресторанів Дмитра Борисова ми підготували 10 варіантів незвичної вечері, яка буде коштувати менше 100 гривень. І ні, там не буде локшини швидкого приготування чи розігрітих котлет: натомість вас чекатимуть устриці, мідії, стейки з тунця та інші делікатеси.