YouTube шоу "Ліга блогерів" б'є рекорди Гіннеса ®

— 7 вересня 2021, 18:40
Фото: "Ліга блогерів"

В YouTube-шоу "Ліга блогерів", яке знімає для свого каналу компанія "Епіцентр К", побили кілька світових рекордів. Два рекорди — заслуга блогера з Дніпра Олександра Іванчака.

Подивитися можна тут: youtube.com.

У першому конкурсі за хвилину він розірвав навпіл 75 бананів, побивши встановлений світовий рекорд шведа Майкла Атосна, який за хвилину розірвав 70 бананів.

У другому потрібно було вдарити пінпонговою кулькою по семи каструлях і потрапити в склянку. Всього давалося 10 спроб, і Іванчак встановив і цей рекорд.

Попередній рекордсмен, наприклад, потрапив кулькою всього по шести каструлях.

Таким чином Іванчак, у якого 3 мільйони спостерігачів у TikTok увірвався у фінал "Ліги блогерів". Суперницею стане Вікторія Платонова з м. Миколаїв, у якій понад 100 тис. спостерігачів у Instagram.

Вже 9-го вересня (четвер) о 18:00 буде відомо, хто стане кращим блогером і забере грошовий приз від Епіцентру.

У компанії повідомили, що "Ліга блогерів" — це перше унікальне YouTube-шоу, яке придумав Епіцентр як розважального контенту для своїх соцмереж. На сьогоднішній день шоу набрало більше 3,5 мільйона переглядів.

Учасниками є блогери з усієї України з кількістю підписників від 5 тис. до 3 млн.

"Щодня ми відстежуємо безліч згадок компанії на сторінках у блогерів. Це означає, що наші ТЦ стали саме тим креативним місцем, де народжується контент. Тому нам прийшла ідея запустити масштабне всеукраїнське YouTubе-реаліті, щоб надихнути і підтримати блогерів", — каже Chief Marketing Officer компанії "Епіцентр К" Ірина Шинкаренко.

Також в компанії повідомили, що це перше шоу, де були побиті світові рекорди. Крім того, вони безпечні і їх можна легко повторити в домашніх умовах.

Головне сьогодні