Українська правда

Авокадо, броколі, диня: майстер робить різьблення, але не на дереві. ФОТО

12 червня 2017, 10:39

26-річний італійський майстер Даніель Барресі робить неймовірні різьблення на плодах авокадо, ніжках броколі, шкірці яблук, динь та кавунів.

[L]У це важко повірити, але на гравіювання авокадо у майстра йде всього одна година, про це він охоче розповідає у блозі на Instagram.

Даніель двічі ставав чемпіоном із вирізання візерунків на овочах і фруктах. А вчитися цій справі почав у 7 років.

"Я називаю цей період найкращим у моєму житті. Коли торкаюся ножа, мій розум повністю покладається на те, що йому підказує серце, а руки просто надають різної форми виробам. Це майже як магія", – розповідає майстер.