Дослідники: 28 років – найкращий час худнути

— 6 січня 2011, 14:57

І навпаки, після тридцяти років люди часто бувають надто заклопотані, аби слідкувати за своєю вагою. Люди ж у віці 40-50 років просто "втрачають інтерес" до того, аби одержати ідеальне тіло, пише The Daily Mail.

"Враховуючи те, що жінки (нині) одружуються пізніше, ніж будь-коли, чимало 28-річних жінок - незаміжні, ходять на побачення та ведуть активне соціальне життя, що може пояснити, чому вони досягають такого успіху у вживанні здорової їжі та збереженні хорошої фігури", - говорить представниця торгової марки Lambrini Light, що проводила дослідження.

[L]

"Багато хто може також перебувати на піку своєї кар'єри, мати динамічний стиль життя, що допомагає позбуватися надлишкової ваги протягом дієти", - додає вона.

Протягом дослідження, в якому взяли участь три тисячі жінок віком від 30, виявилося, що 64% вважають, що саме в цей момент їхнього життя їм найкраще вдається втрачати вагу. Четверо з десяти зазначили, що саме в цьому віці мають досить сильну волю.

38% серед сорокарічних та п'ятдесятирічних жінок визнали, що досягли тієї фази свого життя, коли сидіння на дієтах та гонитва за кращою фігурою вже перестала бути їхнім головним пріоритетом.

Реклама:

Головне сьогодні